2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
BulvárMár a reptéren összeveszett Alekosz és Veronika

Már a reptéren összeveszett Alekosz és Veronika

Budapest - Alig indult el álomnyaralására Alekosz (32) és Veronika (19), a friss páros máris összeveszett a repülőtéren.

alekoeszharom

Az egykori villalakó és fiatal arajelöltje ugyanis annyira különbözik egymástól, hogy már az indulás előtt kiütközött, az egyhetes görögországi vakáció nem lesz egy sétagalopp egyik félnek sem. A probléma gyökere, úgy tűnik, a temperamentumukban van, hiszen míg Veronika igazán pörgős nyaralásra készült, addig Alekosz pihenni vágyik Kos szigetén, amit a fiatal menyasszonyjelölt már most kikér magának.


Alekosz:

- Az első dolgom az lesz, amikor megérkeztünk, hogy lepihenjek, hiszen úgy érzem, az elmúlt fél év fáradalmai után igencsak rám fér. Az utazás előtti hét végén is végig fellépéseink voltak, úgyhogy nagyokat fogok aludni. Persze egy kis szórakozásra is lesz idő az egy hét alatt.
A görög csődör szavai hallatán Veronika teljesen kiakadt, hiszen a fiatal, temperamentumos lány szeretne minél többet bulizni, és minél több időt együtt tölteni Alekosszal, hogy egy felejthetetlen hetet töltsenek együtt.

 

Veronika:

- Én azonnal csobbanni szeretnék a medencében, amint megérkeztünk a szállodába, utána pedig jó lenne elmenni valahova szórakozni és iszogatni. Nem szeretnék egész nap otthon ülni, remélem, Alekosz is felpörög majd, amint kipiheni magát. Ha egész este aludni fog, majd teszek róla, hogy felébredjen! Persze Alekosz merev pasi, aki nehezen enged, én sokkal alkalmazkodóbb vagyok, de nem fogom hagyni, hogy elrontsa a nyaralást - mondta a lány.

 

Forrás: Blikk / HÍR PORT24

Fotó: RTL Klub

2011-06-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite