2019. március 23., szombat - Beáta
Keresés a tartalomban
ItthonMárcius 15. - A MÁV és a Volán ünnepi menetrendje

Március 15. - A MÁV és a Volán ünnepi menetrendje


A március 15-i nemzeti ünnepre, illetve a hosszú hétvégére tekintettel változik a MÁV és a Volán-társaságok közlekedési rendje.

volanbusz


A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint március 14-én, csütörtökön a pénteki, március 15-én pénteken a szombati, március 16-án szombaton az ünnepnapi menetrend lesz érvényben. Március 17-én, vasárnap már a megszokott, vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.


A vasúttársaság közölte: a kényelmesebb utazás érdekében az összes rendelkezésére álló, üzemképes járművet közlekedtetik a szerelvényekben, ahol az utasforgalom indokolja, ott a vonatok egy vagy több kocsival megerősítve járnak.


Mentesítő vonatok indulnak március 17-én, vasárnap délután Győr és Nyíregyháza felől a főváros irányába, továbbá plusz kocsival közlekedik a nemzetközi Metropol Euronight vonat is Prágáig, illetve a komfortos utazás érdekében érdemes a mentesítő vonatokat is igénybe venni - írja közleményében a MÁV-START Zrt.


A Volánbusz Zrt. közlése szerint járataik március 14-én csütörtökön a hét utolsó munkanapján és az iskolai napon, március 15-én pénteken és március 16-án szombaton a munkaszüneti napon érvényes menetrend szerint közlekednek, március 17-én vasárnap a hét első munkanapját és tanítási napját megelőző munkaszüneti nap szerint járnak.


Más Volán-társaságok ettől eltérően is közlekedtethetik autóbuszaikat, ezért utazás előtt a területileg illetékes társaság információs elérhetőségén célszerű érdeklődni - írja a Volánbusz tájékoztatójában.

Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-03-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite