2019. július 23., kedd - Lenke
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMásodik alkalommal táboroztak idén a gyerekek Nógrádban

Második alkalommal táboroztak idén a gyerekek Nógrádban


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2014. augusztus 4. és 8. között, idén immáron második alkalommal rendezte meg bűn- és baleset-megelőzési táborát a fiatalok számára.

gyerektabor_nograd

Fotó: Police.hu


A Bűnmegelőzési Alosztály által szervezett napközis táborban a fiatalok különböző helyszíneken ismerkedtek meg a rendőrség szolgálati ágaival, az ott végzett tevékenységekkel, valamint olyan bűn- és baleset-megelőzési ismereteket sajátítottak el, melyekkel biztonságosabbá tehetik mindennapjaikat.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technika Osztályának munkatársai az ujjnyomat vétel, és a helyszíni szemle néhány mozzanatát, míg a gyerekek által csak „kommandósoknak" nevezett Cserhát MEKTA bevetési egysége önvédelemi fogásokat, és speciális felszereléseiket mutatta meg az érdeklődőknek.

A Szécsényi Rendőrkapitányság udvarán a diákok - a délelőtti városnézést követően - különböző népi játékokkal játszhattak, míg Balassagyarmaton a Cserhát Mentőkutyás Egyesület munkatársai számoltak be munkájukról, majd tartottak bemutatót a nebulóknak. Az öt napos program keretében a diákok sportolhattak, falat mászhattak, játékos kincskeresésen, „Ki mit tud?" és számos más sorversenyen vehettek részt. A gyerekek szép élményekkel és sok hasznos ismerettel távoztak a táborból.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

Edvin Marton koncert

HIRDETÉS

2014-08-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite