2022. január 21., péntek - Ágnes
Keresés a tartalomban

A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT.


A MEDIA TODAY Kft. 100%-ban magyar tulajdonú médiavállalkozás, amely célkitűzése, hogy Magyarország mind a 19 megyéjében jelen legyen regionális hírportáljaival. Ennek a célkitűzésnek a jegyében 2010 tavaszán elindítottuk első megyei hírportálunkat a Nógrád24.hu - t. Üzleti terveink alapján 2011 I. félévében elindítjuk a Heves24.net, a Veszprém24.net, a Csongrád24.net valamint a Fejár24.hu hírportáljainkat. Az év második felében további öt megyei hírportált tervezünk elindítani, így 2011 év végére cégünk a megyei hírportálok tekintetében a 10 megyei portállal piacvezetővé válik Magyarországon.


Hírportáljainkon a megyei híreken túl a hazai és a nagyvilág hírei is helyet kapnak, de foglalkozunk bulvár témákkal, sporttal és természetesen a társadalmat leginkább érintő kérdésekkel. A megyei hírportáljaink célja, hogy a helyi értékeket, a helyi kultúrát, a hagyományok ápolását bemutassa, valamint, hogy olvasóit mindig hitelesen, tárgyilagosan tájékoztassa.

Célunk, hogy a megyei hírportáljaink piacvezető hírportálok legyenek minden megyében, ahol minden olvasónk megtalálja az őt leginkább érdeklő cikkeket, írásokat. Az on-line újságok térnyerése, olvasottsága napjainkban már jóval erőteljesebb, mint az off-line lapoké, hiszen az on-line hírportálok sokkal gyorsabban, hamarabb tudnak tájékoztatni, mint a nyomtatott médiumok.


Nógrád24.hu Nógrád Megyei Hírportál


A Nógrád24.hu hírportálunkat - www.nograd24.hu - 2010. március 10-én indítottuk el egy pár hónapos pilot keretében, amely időszak alatt teszteltük az oldal iránti (megyei szintű) érdeklődést, olvasói szokásokat, az oldal felületének használhatóságát. A teszt-üzemmód végén egy új, minden tekintetben frissebb, fiatalosabb arculattal jelentkeztünk. A portál elindítása óta folyamatosan részt veszünk Nógrád megye társadalmi, kulturális és sport eseményein. Fontos, a megye életében nagy léptékű eseményeket támogatunk, és vesszük ki a részünket a megye mindennapi életéből.


A társadalmi szerepvállaláson túl cégünk marketing kampányokkal segíti elő a Nógrád24.hu brand és portál erősítését, ismertségét népszerűségét.


A folyamatos fejlesztéseknek és a friss tartalmaknak köszönhetően a Nógrád24.hu Nógrád Megyei Hírportál a megye leglátogatottabb hírportálja lett. A portál elindítása óta folyamatosan és dinamikusan növekszik az oldal látogatottsága, mind az egyéni látogatók tekintetében, mint pedig az oldalletöltések vonatkozásaiban. Külön öröm számunkra, hogy a visszatérő látogatóink száma is folyamatos növekedési statisztikát mutat, amely tény arra enged következtetni minket, hogy olvasóink szeretik a Nógrád24.hu Nógrád Megyei hírportált. Egyes felméréseink alapján ki tudjuk jelenteni, hogy a Nógrád24.hu-t Nógrád megyében élők és a megyéből elszármazottak egyaránt elsőszámú Nógrád megyei hírforrásnak tekintik.

 

Actual Media

A Nógrád24.hu reklám felületeinek értékesítője az Actual Media Sales House
Értékesítési igazgató: Séra Bernadett
Tel: +36 20 979 5227
Email: sera.bernadett@actualmedia.hu
web: www.actualmedia.hu

Általános Szerződési Feltételek - ÁSZF
A Nógrád24.hu hirdetési tarifaárak 2018

 

 


Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite