2019. július 23., kedd - Lenke
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMegashow Bátonyterenyén

Megashow Bátonyterenyén


Szeptember 11-én Bátonyterenyén a Polgárok napján a nagyérdemű közönség nem mindennapi produkciókban gyönyörködhet. A nagyszabású közel 80 embert felvonultató megasow előkészületei és a próbák a napokban megkezdődtek. Látványos díszletek, több mint 100 pazar jelmez, 20 fős tánckar, 20 fős szimfonikus nagy zenekar valamint 5 énekes szólista és megannyi technikai személyzet a mérlege annak a szuper shownak, amelynek az ősbemutatója szeptember 11-én Bátonyterenyén lesz.

Megashow


Nem mindennapi látványban lesz része azoknak, akik szeptember 11-én kilátogatnak a Polgárok napjára, Bátonyterenyére. A szervezők két látványos előadással készülnek, 17 órakor kezdődik a Musical Show, amely az első perctől az utolsóig megkoreografált színpadi show lesz. A nézők részesei lehetnek a Vámpírok báljának, de elhangzik a jól ismert Rómeó és Júlia musical legismertebb dallamai is, valamint az Elizabeth, Mozart és az Operaház Fantomja musicalek slágerei is felcsendülnek majd. Természetesen nem maradhatnak el a 20-30 évek dallamai is, amelyek mára már klasszikusokká váltak, a show végén a 80-as évek hangulatát idézik fel. A showban a táncosok és az énekesek látványos jelmezekben és sminkekben lesznek.

 

Megashow01


A Musical showt követően 19 órától kezdődik A lányok is angyalok című Operett Gála a Budapesti Operettszínház és az Interoperett művészeinek előadásába. Négy gyönyörű énekes színésznő és egy táncos komikus, tánckar. Humor, vidámság, romantika, gyönyörű zenék, látványos, pompás jelmezek az operett csodálatos szórakoztató világával. Csupán ezek a hozzávalói A lányok is angyalok című produkciónak, amely óriási sikerrel szerepel szerte az országban és külföldön is egyaránt. A legnépszerűbb operettek, a legkedveltebb zeneszerzők és a legismertebb melódiák csendülnek fel közel 100, látványos kosztüm kíséretében az egész estés szuperprodukcióban. A szólistákat a Budapesti Operettszínház Nagyzenekara kíséri.

 

Megashow02


Az elmúlt 20 évben ilyen nagy volumenű és ekkora apparátust felvonultató produkció még nem volt Bátonyterenyén, szabadtéri rendezvényen.


Aki kilátogat a rendezvényre, nem csalódhat, hiszen a látvány, a hangzás páratlan lehetőséget nyújt minden zenerajongónak. A repertoárban pedig valamennyi korosztály megtalálhatja, ami számára kedves. Helyszín: Bátonyterenye, Kisterenye Ökumenikus Emlékmű Parkja (21-es főút, Kiskakas Vendéglő melletti park). Időpont: 2010. szeptember 11. (szombat).


Polgárok napja Bátonyterenyén

 

Forrás: Nógrád24.hu

2010-08-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite