2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
ItthonMegbüntették a belügyminiszter szabálytalan helyen parkoló gépkocsivezetőjét

Megbüntették a belügyminiszter szabálytalan helyen parkoló gépkocsivezetőjét


Fegyelmi eljárásban harmincezer forintos pénzbírásággal sújtották a belügyminiszter szolgálati autójának sofőrjét, mert jogosulatlanul használta a képviselői irodaház előtti parkoló egyik, mozgássérültek számára fenntartott helyét - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Pintér Sándor01


Makula György közlése szerint "az országos rendőrfőkapitány által elrendelt és lefolytatott fegyelmi eljárás során megállapítás nyert, hogy a belügyminiszter gépkocsivezetője 2012. május 7-én jogosulatlanul használta a Képviselői Irodaház előtti parkoló mozgássérültek számára fenntartott helyét".


Mint hozzátette: "a fegyelmi eljárás eredményeképpen a szabályszegő gépkocsivezetővel szemben 30.000 forint összegű pénzbírság kiszabására került sor".Volner János, a Jobbik országgyűlési képviselője keddi sajtótájékoztatóján több fényképet is bemutatott, amelyek tanúbizonysága szerint aznap reggel egy megkülönböztető jelzéssel ellátott, de azt nem használó kormányzati autó elfoglalja a képviselői irodaház két, mozgássérülteknek fenntartott parkolójának egyikét. A képviselő ismertette az autó rendszámát is és felszólította a belügyminisztert, hogy vizsgálja ki az esetet.


Pintér Sándor aznap délután - egy irodaházi programjáról távozóban - az MTI-nek nyilatkozva elismerte, hogy az ő szolgálati autója az érintett rendszámú autó, és közölte: felelősségre fogja vonni a sofőrt, hozzátéve, a szolgálati szabályzatban előírtaknak megfelelően fog eljárni.

 

A témához kapcsolódó cikkeink:

Mozgássérülteknek fenntartott helyen parkolt Pintér autója>>>

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2012-05-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite