2019. március 23., szombat - Beáta
Keresés a tartalomban
BulvárMegdöbbentő átalakulás: 24 kilót fogyott Marsi Anikó!

Megdöbbentő átalakulás: 24 kilót fogyott Marsi Anikó!


Marsi AnikóA műsorvezető férje, Palik László segítségével hozta magát csúcsformába. Kilenc hónappal második kisfia, Vince születése után Marsi Anikó jobb formában van, mint valaha. A kétgyermekes anyuka a szülés óta 24 kilótól szabadult meg, amelyben férje, a maga is komoly, 30 kilós fogyással büszkélkedő Palik László segített neki.


Anikót néhány lap már azzal is megvádolta, hogy anorexiás, de ő a Borsnak kategorikusan cáfolta ezt. Mint mondta, egészségesen, sportolással nyerte vissza csúcsformáját, 165 centiméteres magasságához most ugyanannyi a súlya, mint amennyi első terhessége előtt volt, vagyis 57 kiló.


Anikó elárulta, fogyásában nagy segítségére volt férje, aki kilenc hónapja csak zöldséget és gyümölcsöt eszik, mellette pedig rendszeresen sportol. Palik László a maga módszerével 30 kilótól szabadult meg, Anikó azonban mindössze két hétig bírta ezt a rendkívül szigorú diétát. Hiányzott neki, hogy néha jó szívvel nassolhasson, ezért úgy döntött, az óvatos étkezés mellett inkább a sportolásra fektet nagyobb hangsúlyt, így nem kell aggódnia, ha néha lecsúszik egy-egy szelet csoki vagy egyéb finomság.


A csinos műsorvezető most naponta ötven percet fut, majd huszonöt percet erősít, edzéstervét Palik László írta, és ő is felügyeli. Kettesben járnak le az edzőterembe, sőt, van, hogy fiaikat, Vilmost és Vincét is magukkal viszik - írja a Bors.

2010-03-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite