2019. április 20., szombat - Konrád, Tivadar
Keresés a tartalomban
NagyvilágMegdöbbentő! Egy tonnás súlyra vágyik a nő

Megdöbbentő! Egy tonnás súlyra vágyik a nő


Míg a nők általában fogyókúrával sanyargatják magukat, addig a több mint 330 kilót nyomó Susanne Eman napi 20 ezer kalóriát fogyaszt(normális érték: kb. 2000 kalória).
Minden vágya, hogy Ő legyen minden idők legkövérebb nője.

susanne

Annak ellenére, hogy az Egyesült Államokban élő nő már most túlszárnyalta az előző rekordert még minimum 400 kilót szeretne magára szedni. Habár az átlagos modellek nyolc-kilencszeresét nyomja, úgynevezett super-size modellként weboldalakon is szerepel és alakját egyes férfiak izgatónak tartják.

- Minél nagyobb vagyok, annál jobban érzem magam. Magabiztosnak és szexinek érzem magam - mondta Susanne. - Két éve értem el a 222 kilót, és akkor kezdtem tetszeni egyre több férfinak. Jól éreztem magam. Az év végéig az a cél, hogy elérjem a 361 kilót, 41-42 éves koromra pedig 730 szeretnék lenni. Miért ne lehetnék olyan kövér, amilyen akarok? Meg akarom szüntetni azt a megbélyegző hozzáállást, hogy a kövérség rossz dolog - mondta a The Sunnak Susanne.

Susanne két gyermeket nevel, fiai Gabriel (16) és Brendin (12) normálisan étkeznek.
Vacsorára egymaga megeszik 12 megtöltött tacót és nyolc gombóc fagyit sütivel. Susanne azonban kitart amellett, hogy jól érzi magát, emellett az egészségét is óvja.
- Minden nap mozgok, nyújtok és különböző gyakorlatokat végzek. Szükségem van az izmaimra, hogy meg tudják tartani a súlyomat - mondta a minden idők legkövérebb nője cím várományosa.

Susanne

- Heti egyszer mérem a vérnyomásom és ellenőrzöm a vércukor szintemet - tette hozzá. Ha valamelyik értékem veszélyes szintet ütne meg, orvoshoz mennék. De egyelőre a mérések alapján nincsenek a veszélyes tartományban. Az a vágyam, hogy egy tonnás legyek, ha ez lehetséges - mondta.

Orvosa, Patrick Flite arra figyelmeztet, hogy Susanne orosz rulettet játszik az életével. - De képes saját döntéseit meghozni és én nem találtam nála semmilyen pszichiátriai, vagy egyéb más problémát. A 730 kilós súly elérésével Susanne túlszárnyalná a michigani Carol Yagert, aki 723 kilós volt, mikor 1994-ben, 34 évesen meghalt. A brit The Sun 2009-ben már beszámolt az ipswichi Paul Masonról (48), aki akkor a világ legkövérebb - élő - embere volt, több mint 444 kilóval.

A Sun orvosa, Carol Cooper azt mondta: - Ez a legszomorúbb esetek egyike, amit valaha hallottam.Nem szabadna még több kilót felszednie, meg kellene állnia. A kövér emberek gyakrabban kapnak szívrohamot, agyvérzést és gyulladásos ízületi megbetegedést és számtalan más betegség veszélyezteti őket.

Forrás: Blikk/ HÍR PORT 24

 

2011-08-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite