2019. június 27., csütörtök - László
Keresés a tartalomban
BulvárMegdöbbentő részletek: Kitálalt Kovács Lázár exszeretőjének barátnője!

Megdöbbentő részletek: Kitálalt Kovács Lázár exszeretőjének barátnője!


AndreaAndrea a végsőkig elment, hogy olyan életet élhessen, mint a sztárséf felesége; végül házat, autót és négymilliót követelt a hallgatás fejében.


Öngyilkossággal fenyegetőzött, majd a viszonyukról és közös gyermekükről való hallgatás fejében házat, autót és négymillió forintot követelt Kovács Lázártól volt szeretője, Andrea - írja a Blikk.


A bulvárlapnak a nő egyik barátnője mesélt arról, hogy Andreának rögeszméjévé vált, hogy olyan életszínvonalon fog élni, mint Lázár felesége, és követelőzéseivel egyre tovább és tovább merészkedett.
"Olyan márkájú ruhákban járt, még a bugyija is olyan volt, mint Melindának. Híresztelte, hogy Lázár Porschéje az övé lesz, majd ugyanolyan kis luxusautót akart, amilyet a feleség vezet. Háromszázezer forintos babakocsit nézett ki születendő gyerekének, és méregdrága magánklinikán akarta világra hozni a babát" - mesélte az informátor, aki azt is elárulta: Andrea havi 110 ezer forintért béreltetett magának lakás Budapesten, amelyhez garázs is kellett neki, pedig kocsija sem volt. Lázár egy évet előre kifizetett a tulajnak, és állta a rezsit, amikor Amerikába ment dolgozni.


Kovács Lázár"Andi három hónap után kitalálta, hogy szellemek járnak a lakásban, és visszakérte a pénzt a főbérlőtől. Miután elköltötte, közölte Lázárral, hogy nincs hol laknia a gyerekkel, és újra apanázst akart" - mondta a nő egyik barátnője, aki szerint Andrea nemcsak anyagilag, hanem lelkileg is terrorizálta a sztárséfet. Volt rá példa, hogy öngyilkossággal fenyegetőzött arra az esetre, ha Lázár nem találkozik rögtön vele.


Az utolsó csepp a pohárban mégis az volt, amikor Andrea SMS-ben közölte Lázárral: egy családi házat, autót és négymillió forintot kér, cserébe azért, hogy n tálaljon ki a sajtónak kettejük kapcsolatáról és a kis Lázárkáról. Dr. Ruttner György, Kovács Lázár ügyvédje a Blikknek megerősítette: valóban léteznek ilyen tartalmú SMS-ek ügyfelénél. Andrea jogi képviselője erre reagálva közölte: ő nem tud ilyen üzenetekről, és örülnének, "ha a másik fél az újabb sárdobálás helyett inkább a megállapodást szorgalmazná, hiszen ez nem szolgálja a kisfiú érdekeit".


Forrás: Blikk/HÍR PORT24

2010-09-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite