2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
BulvárMegdöbbentő vallomás: Másik nőért hagyta el férje a magyar színésznőt!

Megdöbbentő vallomás: Másik nőért hagyta el férje a magyar színésznőt!


Cseke KatinkaCseke Katinka megdöbbentő vallomást tett a Tabu Tv kamerája előtt. A színésznő elárulta, hogy már évek óta vergődik a házasságában, de most mindennek vége: férje közölte vele, hogy van valakije. Ezek után már szinte természetes volt a válás ténye, de a színésznő azt is elárulta, hogy korábban is többször gondolkodott kenyértörésen.


"Kilenc évig éltünk együtt, ebből nyolc év házasság volt, és tőle van a kislányom is. Azt gondolom, hogy jó 50-60 százalékban hibás vagyok azért, hogy ő elment. Nehéz volt, pláne azt volt nehéz feldolgozni, hogy az elmúlt években többször válni akartam, de gyáva oroszlán módjára ezt nem tettem meg. Ez után egyszer csak ő jött azzal, hogy van valakije" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Cseke Katinka, aki mérhetetlenül igazságtalannak érzi a dolgot.


A színésznő elárulta: már nagyon fuldoklott a házasságában. "Az én férjem nem egy beszédes, egy kirobbanó szenvedélyű ember. Ő minden energiáját levezette a tánccal a színpadon, és hozzám haza már egy nyugodt, fáradt ember jött. Szerettem volna megenni a világot nagy kanállal, de nem jött össze" - fogalmazott Katinka.


"Azt hiszem, hogy ez a sértettség és fájdalom leginkább nem is a férjem, hanem a jó isten felé van, hogy ezt adta így, hogy menni akartam, és nem adott lehetőséget, ő pedig elment!" - mesélte a színésznő, aki azt is elárulta, egyelőre még nincs új párja.

2010-03-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite