2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
ItthonMeggyilkolt pszichológus - A rendőrök a környéken élőket is kérdezik

Meggyilkolt pszichológus - A rendőrök a környéken élőket is kérdezik


Rendőrök járják a pécsi utcákat azon a környéken, ahol szerdán megtalálták a rendőrségi pszichológus, Bándy Kata holttestét, a rendőrök a lakóknál a legapróbb részletekre is rákérdeznek - tudta meg az MTI ott élőktől.

rendorokpecs


Az ügyben emberölés megalapozott gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen indult nyomozás, amelyet külön nyomozócsoport végez. Az esettel kapcsolatban rengeteg a találgatás a helyi hírportálokon, a rendőrség a nyomozás érdekeire való tekintettel azonban részleteket nem árul el, így azt sem tudni, mi okozta a vasárnap eltűnt 25 éves nő halálát, továbbá, hogy azon a helyen érte-e a halál, ahol megtalálták, vagy később vitték holttestét a helyszínre.


Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI kérdésére csütörtökön azt mondta: amint újabb, a lakosságot érintő érdemi információ áll rendelkezésükre, azt tudatják. A rendőrség a portálok információira nem reagál. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szerda este a rendőrség internetes oldalán közölte: egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel szerdán Hatala József országos rendőrfőkapitány annak, aki segít kézre keríteni a pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata gyilkosát. A díj annak fizethető ki, aki olyan adattal rendelkezik, amelynek segítségével az elkövető azonosítható, valamint megalapozottá válik bűnösségének gyanúja. A nyomravezetőnek vállalnia kell azt is, hogy tanúként részt vesz az eljárásban; a védelméhez szükséges intézkedéseket a hatóság megteszi. A rendőrség korábban közölte, hogy a vasárnap hajnal óta eltűntként keresett Bándy Kata holttestére egy férfi bukkant rá szerda délután Pécsen, a Délibáb utcában, egy bokros területen.


A rendőrség még kedden, lakossági felhívásában tette közzé Bándy Kata eltűnését. Abban foglalkozás és munkahely nem szerepelt. Azt írták, hogy a 25 éves nő vasárnap hajnali két órakor egyedül, gyalog indult el egy sörözőtől, az otthonába azonban nem érkezett meg. A rendőrségen dolgozó pszichológus eltűnéséről több pécsi portál is beszámolt. Az édesapa, Bándy Pál azt mondta: a lánya és barátai szórakozóhelyen ünnepelték egy barátnőjük születésnapját. Az apa szombat este beszélt lányával telefonon. A portálok abból, hogy Bándy Katát a Király utcában még rögzítették a térfigyelő kamerák, arra következtettek: a nőt mindössze néhány száz méter választotta el attól, hogy hazaérjen.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2012-07-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite