2019. május 27., hétfő - Hella
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMeghalt a szánkóbalesetben sérült kisfiú

Meghalt a szánkóbalesetben sérült kisfiú


gyertyákMeghalt a berceli szánkóbalesetben megsérült kisfiú, akit napok óta kezeltek a Heim Pál Gyermekkórházban. Harmat György főigazgató elmondta: az orvosokból álló bizottság kedd este úgy határozott, hogy a napok óta a klinikai halál állapotában lévő gyereket lekapcsolják a lélegeztetőgépről. A főigazgató azt mondta, a kisfiú bekerült az úgynevezett donációs programba, de annak részleteiről információt nem adhat.


Az MTI orvosoktól származó információja szerint a gyerek szerveit felajánlották beteg gyerekek gyógyításához, de azt cáfolták, hogy szívét a 264 nap után, kedden este sikeresen megműtött Máté kapta volna.

Mint ismert, szombaton, a Nógrád megyei Bercelen egy kisfiú és egy kislány csúszott szánkóval egy autó alá. A kislányt súlyos, a fiút életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A kislány állapotáról még hétfőn a kórház úgy tájékoztatott, hogy nincs arra mutató jel, hogy maradandó sérülése lenne, így újabb operációra sincs szükség. A Heim Pál kórházban ápolt kisfiú azonban mindvégig a klinikai halál állapotában volt, állapota nem javult, az orvosok ezért döntöttek úgy, hogy nem tartják tovább életben.

A baleset helyszínén a történtek után körülbelül ötvenen gyűltek össze, lincshangulat alakult ki. A társaság egyik tagja ököllel ütni kezdett egy autóst, akinek nem volt köze a balesethez. Egy másik pedig a kocsiját rongálta meg. A 33 éves sofőr könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök a garázdasággal gyanúsítható verekedők közül egy 52 éves férfit fogtak el, a többieket még keresik.

 

Forrás: MTI/Nógrád24.hu

 

2010-12-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite