2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMeghosszabbított nyitva tartás a Tourinform Salgótarjáni irodájában!

Meghosszabbított nyitva tartás a Tourinform Salgótarján irodában!

A Salgótarján Helyi TDM Közhasznú Egyesület által üzemeltetett Tourinform Salgótarján iroda 2011. június 15. és augusztus 31. között meghosszabbított nyitva tartással várja vendégeit.

tourinform

Az iroda munkatársai hétköznap 9-17, szombat és vasárnap pedig 9-13 óra között várják az érdeklődőket, így a hétvégi napokon is elérhetővé válnak az ingyenes kiadványok, prospektusok és térképek, az üdülési csekkel kapcsolatos szolgáltatások, illetve az iroda által forgalmazott ajándéktárgyak, helyi termékek.

Az iroda tevékenységi körei:

Turisztikai könyvek, térképek értékesítése

Az irodában megvásárolhatók a megyéről és a térségről megjelent útikönyvek, fotóalbumok, képeslapok. Kaphatók a környék turistatérképei is.

A Nemzeti Üdülési Szolgálat megyei információs irodája

Az irodában vehetők át a Nemzeti Üdülési Szolgálattól rendelt Üdülési Csekkek, illetve itt adhatók le az elfogadóhelyek elszámolásai. Az iroda munkatársai készséggel adnak felvilágosítást az üdülési csekkekkel kapcsolatban, az aktuális, magánszemélyek által benyújtható csekk-igénylő pályázatokról.

Kiadványok, információk Magyarország valamennyi tájegységéről, turisztikai régiójáról

Az irodában megtalálhatók a Magyar Turizmus Rt. és szinte valamennyi hazai kistérség turisztikai információs kiadványai. A prospektusok, szállásjegyzékek, rendezvénynaptárok, turisztikai kiadványok ingyenesen beszerezhetők a Tourinform irodában. A Magyar Turizmus Rt. kiadványai több nyelven is beszerezhetőek. Az iroda segíti a turisztikai vonzerők, szolgáltatók turisztikai kiadványokba történő bekerülését, folyamatosan aktualizálja a kiadványok tartalmát.

Aktuális rendezvények, információk, pályázati tanácsadás

A térség és Magyarország aktuális rendezvényeiről információkat kaphat az iroda munkatársaitól. A rendezvények plakátjait, programjait az érdeklődők az iroda főtérre néző ablakain és a kihelyezett hirdetőtáblákon is megtalálják. A megjelent turisztikai pályázatokkal kapcsolatos információk is beszerezhetők a Tourinform irodában, munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget a pályázatírásban is az érdeklődő civil szervezeteknek, önkormányzatoknak, magánszemélyeknek.

Kiállításokon való megjelenés

Turisztikai kiállításokon való megjelenés megszervezése, helyben információs tevékenység ellátása, Salgótarján és térsége turisztikai értékeinek felvonultatása.

Rendezvények népszerűsítése

Helyi rendezvények, események szervezésében esetenként koordináló szerepet vállal. Az iroda segítséget nyújt a város rendezvényeinek népszerűsítésében, a rendezvényszervezők az irodában elhelyezhetik szórólapjaikat.

Városmarketing feladatok ellátása

Az iroda munkatársai tanácsokkal szolgálnak a város tudatos, idegenforgalmi fejlődéséhez szükséges feladatok ellátásához
Idegenvezetés
Irodánk idegenvezetői szolgáltatást is nyújt az ideérkező turisták számára, hogy ne csak egyszerű látogatás, hanem felejthetetlen élmény maradjon az itt eltöltött idő.

Az iroda elérhetőségei:

3100 Salgótarján, Fő tér 5. - JAMKK épülete
Tel: 32/512-315
salgotarjan@tourinform.hu

 

HÍR PORT 24

 

2011-06-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite