2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
BulvárMegint börtön fenyegeti Stohl Andrást

Megint börtön fenyegeti Stohl Andrást


A mai napig nincs orvosszakértői vélemény a színész "áldozatának" egészségügyi állapotáról. A bíróságon megrekedt az ügy - írja a Bors.

sthol


Több mint 12 millió forint kártérítést követel K. Pál és lánya Stohl Andrástól, aki 2010 májusában ittasan, bedrogozva tarolta le az idős férfi kocsiját a fóti országúton. A súlyosan megsérült bácsi ¬ügy¬védje nyolc hónappal ezelőtt kérte orvos szakértő kirendelését a bíróságon, hogy kiderüljön, van-e maradandó sérülése K. Pálnak, és hogy mennyivel rosszabb az állapota, mint a baleset előtt. A vizsgálatot elvégezték, a napokban tartott újabb tárgyaláson azonban ismét hiába várták az eredményt.


"A vizsgálat négy hónappal ezelőtt volt, azóta sem tudunk semmit. A nemtetszésemet a bíróságon is nyomatékosan elmondtam: úgy tűnik, ebben a perben mindenki ahhoz asszisztál, hogy az ¬ügy¬felem esetleges halálának bekövetkezése esetén egyszerűbb lesz ítéletet hirdetni. A bírónak lett volna lehetősége arra, hogy meghatározza, mikorra kell elkészülnie az iratnak, de nem tette" - mondta a Borsnak dr. Mester Csaba, Pali bácsi ¬ügy¬védje.

A perben a következő tárgyalási nap 2013. június 13-ra van kitűzve. Amennyiben a bíróságon kiderül, hogy Pali bácsi sérülései maradandóak, akár perújítás is lehet az ügyből. Az ügyészség kezdeményezésére így újra bíróság elé kerülhet Stohl, és akár újabb börtönbüntetésre is ítélhetik.


Forrás: Bors/HÍR PORT24

 

2013-03-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite