2019. március 22., péntek - Benedek
Keresés a tartalomban
Test és lélekMeglepetés-horoszkóp - Ajándék ötletek a csillagjegyeknek

Meglepetés-horoszkóp - Ajándék ötletek a csillagjegyeknek


Minden esztendőben újra felmerülő kérdés, ki, minek örülne karácsonyra. Általában annyira elveszettnek érezzük magunkat a színes kirakatok, csecsebecsék és a sok csillogó villogó kacat láttán, hogy elkerüli figyelmünket, - ezt bizony lehet másként is csinálni.

karacsonyid

A lényeg, hogy a vásárlás hevében ne feledkezzen meg arról, hogy ne azt vegye, ami Önnek, hanem azt, ami társának, párjának, gyermekének is boldogságot szerezne. Az alábbi néhány tipp segítségére lehet abban, hogy egyedi ajándékot varázsoljon a fenyőfa alá.


Kos
Nincs könnyű helyzete annak, aki egy Kosnak szeretne örömöt szerezni. Mindenesetre a hölgyek szeretik a kozmetikumokat, a karakteres és sportos illatokat viselik magukon a legszívesebben. A Kos örök fiatal, akár gyermek, akár felnőtt, így például egy kedves plüssállatkának sohasem tud ellenállni. A férfiak pedig a sebesség, az autók vagy a horgászat megszállottjaként elérzékenyülnek, ha ehhez kapcsolódó ajándékot kapnak.


Bika
Egy igazi ínyenccel van dolga, ha a párja Bika. Puha, törölköző, falióra, karóra, de akár egy teás bögre fűszeres, narancsos teával is örömöt okozhat neki. Az ünnepi vacsorát nagy odaadással, gondosan tervezi, mert az ízek és a terítés nagymestere. A szép csomagolás is fontos számára.


Ikrek
A színek és illatok, valamint a dísztárgyak kedvelője. Ugyanakkor a praktikus dolgok is örömöt szerezhetnek neki. Egy puzzle, néhány útikönyv vagy pár jó film társaságában talán nem fog unatkozni karácsonykor. A választék széles skálája adott, a lényeg csak az, hogy eltalálják, mi a szíve vágya. Bátran vegyítse a hasznosat a haszontalannal!


Rák

Őt egyszerű megajándékozni, hiszen az apróságoknak is igazán tud örülni. Szeret bontogatni, de nem elsőként tépi fel a csomagolást. Kivárja a sorát, mert számára az az izgalmas, ami a szemnek láthatatlan. A hölgyeknek az ezüst ékszer minden mennyiségben kiváló ajándék. Akár férfi, akár nő, szeret másokról gondoskodni. Fizesse be magukat mondjuk egy welness szállodába, hiszen a Rák születésűek akkor igazán elégedettek, ha a család együtt tölti az ünnepeket.


Oroszlán
Vigyázat, számára a külsőségek fontosak, szereti a drága ajándékokat! Például elektronikai cikkeknek örülne talán a leginkább. Anyu egy hajszárítónak, apu egy villanyborotvának, mert úgy is lusta borotválkozni. Mivel pedig ad a külsejére, egy elegáns ruhadarab vagy ékszer is örömódára fakaszthatja.


Szűz
A praktikus dolgokat részesíti előnyben. De vigyázat, mert nem mindig örül a századik kuktának vagy ágymelegítőnek! Egy szép damasztterítővel, csipkeszegéllyel vagy épp egy hasznos orvosi lexikonnal viszont a kedvében lehet járni, de valószínűleg egy digitális fényképezőgép is felvillanyozná.

karacsonyidisz


Mérleg
A fények és izzók minden mennyiségben kedvesek a számára: szereti a karácsonyi hangulatvilágítást az ablakban és a szobában egyaránt. Luxus és kényelem, pezsgő és eper, finom különleges csoki és sütemény mind-mind leveszi a lábáról. Egy tüllkendő és mézeskalács szívecske is az arcára csalná a mosolyt.


Skorpió
A divatos ruhák lázba hozzák. Vagy egy puha takaró, egy meleg lábbeli és egy kényelmes karosszék, amiből kedvenc sorozatát nézheti. Egy gravírozott szép toll is könnyeket csalna a szemébe. Egy gondosan összeállított fotóalbum a múltról is kiváló személyes ajándék lehet neki, de egy menhelyről befogadott kiscica vagy kiskutya is csodálatos meglepetésként érné.


Nyilas
Kesztyű, sál, sapka és jó meleg kabát jó ajándék neki, hisz hiába van tél, őt megkötni és a szobában tartani szinte képtelenség. Egy szánkónak is örülne, mert akár fiatal, akár idősebb, élvezi a kalandos kihívásokat. Találjanak ki közös programokat, mert a Nyilas szomorú lesz, ha nem mennek sehová az ünnepek alatt. A falusi turizmust például neki találták ki, mert oda elviheti magával házi kedvencét is.


Bak
Eleget dolgozott egész évben, szüksége van arra, hogy a saját tempójában, lassan élvezze a szabadság édes perceit. A fenyő illata, no meg egy kávé finom narancsos süteménnyel is elegendő a boldogságához! Egy divatos ruhának is nagyon örülni fog, főleg ha olyan személytől kapja, aki fontos a számára.


Vízöntő
A aszalt gyümölcsök és a pisztácia, mogyoró és mandula édes cukrozott kandírozásban igazán nem kifizethetetlen. Miért ne venné épp ezt, ha egy Vízöntő ennek örülne igazán? Ha izgalmakat visz az ünnepekbe, hálás pillantásokkal jutalmazza majd érte. Lényeges a jó hangulat, mert a Vízöntő gyakran nincs túlzottan oda az ünnepekért.


Halak
A zodiákus jegyek közül ő a leghálásabb ajándékbontó. Könnyű vásárolni vagy örömöt szerezni neki, hiszen imádja az ünnep hangulatát. Maga is kreatív, sokoldalú és ötletes ajándékozó. Ha tehetné, minden percet megörökítene saját és szerettei életéből, így egy videó kamera vagy fényképezőgép nagy örömöt szerezne neki. Ahogyan egy tüllsál vagy valami könnyű lágy anyagból készült holmi is.

 

Forrás: EZO.TV/HÍR PORT24

 

2012-12-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite