2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
BulvárMegnősült a Facebook alapítója

Megnősült a Facebook alapítója


A nemrég dollármilliárdossá avanzsáló, szemtelenül fiatal Mark Zuckerberg és Priscilla Chan a kaliforniai Palo Altoban mondták ki egymásnak a boldogító igent.

mark_zukerberg

A beszámolók szerint a gyűrűt maga Zuckerberg tervezte és száz ember volt jelen a nagy napon. A vendégek azt hitték, hogy a menyasszony diplomaosztó utáni ünnepségére hivatalosak. Chan most végezte el az orvosi egyetemet.Zuckerberg még a Harvardon ismerte meg feleségét és kilenc éve vannak együtt.

A BBC szerint az újdonsült "Facebookné" szeret főzni, olvasni és érdekli a fényképészet. Rajong a Green Day-ért, a Red Hot Chili Peppers-ért és John Mayer énekesért is.Chan kedvenc könyvei között szerepel a Harry Potter és a kiváló chilei írónő, Isabel Allende Kísértetház című könyve.


Bárki Facebook tulajdonos lehet

16 milliárd dollár, vagyis nagyjából 3700 milliárd forint ütheti a Facebook legnagyobb befektetőinek és igazgatóinak a markát, ha valóban eladják részvényeiknek nagyjából felét. Erre május 18-ától van mód, miután tőzsdére vitték a világ legnagyobb, 65 magyarországnyi regisztrált felhasználójával működő közösségi portálját.

A tervek szerint több mint 400 millió részvényt bocsátanának piacra, egy facebook-részvény ára 8000 forint körül mozoghat majd. A Facebook 2004-ben indult, akkor még Thefacebook néven. Amikor Mark Zuckerberg és társai létrehozták, még csak a Harvard hallgatói érhették el, később minden egyetemista regisztrálhatott, majd minden 13 évnél idősebb személy előtt megnyílt a facebook-profil elkészítésének lehetősége.


Mostanra a Facebook több mint 600 millió aktív felhasználóval rendelkezik, 207 országban és 37 különböző nyelven érhető el.

 

Forrás: Facebook.com/HÍR PORT24

 

 

2012-05-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite