2019. június 18., kedd - Levente
Keresés a tartalomban
ItthonMegölte családját, majd önmagával is végzett egy férfi

Megölte családját, majd önmagával is végzett egy férfi


Megölte a feleségét és két fiát, majd magával is végzett egy balmazújvárosi férfi csütörtökön - közölte a rendőrség.

balmazujvarositragedia

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A mentők jelezték a rendőrségnek, hogy Balmazújvárosban, egy Szoboszlói utcai családi házban négy holttestet találtak. A kirendelt orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a 36 éves nő, valamint a 8 éves és a 10 éves kisfiú halálát idegenkezűség okozta. A 42 éves férfi önkezűleg vetett véget életének.


A nő és a két gyerek esetében emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség, a férfi esetében közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják az ügyet - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen az MTI-vel. Dobó Dénes rendőr hadnagy a vizsgálatra hivatkozva további részletet nem közölt.

balmazujvarositragedia1

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt


Az MTI tudósítója a helyszínen más forrásból úgy értesült, hogy az apa baltával ölte meg feleségét és két kisfiát, majd felakasztotta magát. Helybeliek úgy tudják, hogy mindkét felnőttnek volt állása, de az utóbbi időben gyakran veszekedés hallatszott a házból.


A ház környékét a rendőrök lezárták, de a nyitott kapun keresztül az MTI tudósítója rendezett portát látott. A házzal szemközti járdán egy asszony elutasította, hogy nyilatkozzon az MTI-nek. Azt kiabálta: "menjenek innen, az unokáimat már senki nem adja vissza!"

 

Forrás: MTI/NÓGRÁD24

 

2015-06-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite