2019. április 21., - Konrád
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMegölte édesapját egy 25 éves férfi Nógrád megyében - videó

Megölte édesapját egy 25 éves férfi Nógrád megyében

A rendőrök fél nap alatt beazonosították és elfogták a 25 éves férfit.

ecseggyilkos

A cikkhez kapcsolódó videó:

A Pásztói Rendőrkapitányságra 2017. június 8-án délelőtt tett bejelentést egy nő, hogy több napja eltűnt Ecsegen lakó testvére. A nyomozók a helyszíni adatgyűjtés alapján megállapították, hogy a 49 éves férfi bűncselekmény áldozata lett, holttestét a fiával közösen lakott családi ház kertjében elrejtve találták meg.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 25 éves férfi 2017. június 1-jén az esti órákban otthonukban édesapját - előzetes szóváltást követően - bántalmazta, melynek következtében az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét veszítette. A gyanúsított ezt követően apja holttestét az udvarban elásta.

A nyomozók a helyszíni szemle során a gyanúsított lakásán és az ahhoz tartozó melléképületekben megtartott házkutatáson hatósági engedély nélkül tartott különböző kaliberű lőszereket, lőfegyvereket találtak és foglaltak le.
A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították, és emberölés, valamint lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A férfi ellen a nyomozást - őrizetbe vétele mellett - a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja, és a nyomozók előterjesztést tesznek az illetékes ügyészségen előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

Forrás: Police.hu2017-06-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite