2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
ItthonMegölte idősebb szeretőjét a 16 éves fiú

Megölte idősebb szeretőjét a 16 éves fiú, 6 év börtönt kapott


Jogerősen hat év fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön azt a tizenhat éves fiút, aki tavaly meggyilkolta negyvenesztendős szeretőjét, korábban pedig egy tanárát is bántalmazta.

birosagegy


A vádlott egy kisteleki tanyán lakott családjával. A fiú bent a városban tanult az általános iskolában, de többször keveredett összetűzésbe diáktársaival és tanáraival. Az egyik ilyen eset odáig fajult, hogy a fiú szidalmazni kezdte az órán őt rendreutasító tanárt, majd ököllel arcon ütötte a férfit.


Ahogy a fiatal otthonában gyakoribbá váltak a veszekedések, egyre sűrűbben töltötte éjszakáit egy közeli lakatlan épületben, illetve a későbbi sértett tanyáján. Az élettársával négy gyermeket nevelő asszony szinte minden nap ivott, ezért megromlott kapcsolata családjával. A nő 2011 augusztusában viszonyt kezdett a nála 25 évvel fiatalabb fiúval. A rendszeres és titokban tartott szexuális kapcsolat a hónap végéig tartott, amikor a vádlott Szegedre, kollégiumba költözött.


A tanév első hetéről hazatérő fiú szeptember 9-én délután ismét találkozott az asszonnyal, együtt töltötték az éjszakát egy lakatlan tanyán, ahol a nő - mint utóbb kiderült alaptalanul - azt mondta a vádlottnak, gyermeket vár tőle, ezért még aznap este beszámol viszonyukról élettársának, akitől el akar költözni. A vádlott szégyellte környezete előtt kapcsolatukat, és a gyereket sem akarta vállalni, ezért a sértett szavait hallva tiltakozni kezdett, majd szóváltás alakult ki köztük. A fiú lökdöste az asszonyt, majd egy törülközőt felkapva, azt a nyaka köré tekerve hátulról fojtogatni kezdte, míg a nő elvesztette eszméletét.

ezo_banner

HIRDETÉS


A fiatal ezután kétszer fejbe rúgta a magatehetetlen nőt, majd megtaposta áldozatát, akit egy ásóval kétszer mellbe is szúrt, vallomása szerint azért, hogy biztos lehessen benne, az asszony meghalt. A vádlott az udvaron egy fél méter mély gödröt ásott, abba temette a nőt, akinek halálát a szakértői vélemény szerint a fojtogatás okozta.


A holtestet néhány nap múlva az asszonyt kereső rokonok találták meg. A táblabíróság aljas indokból elkövetett emberölés bűntettében és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek a vádlottat, akit ezért jogerősen hat év fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztéssel sújtott.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2012-06-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite