2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMegölte ismerősét egy férfi Salgótarjánban - VIDEÓ

Megölte ismerősét egy férfi Salgótarjánban - VIDEÓ


A nyomozók egy év kitartó nyomozati munkája eredményeként elfogták a 63 éves férfit, aki megölte nő ismerősét - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

kutbatemette

Fotó: police.hu


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság körözési eljárást folytatott egy 55 éves nő eltűnése miatt. A rendőrségre 2015. május 4-én a hozzátartozók tettek bejelentést, miszerint a nő a délutáni órákban ismeretlen helyre távozott és életjelet nem adott magáról.


Az eljárást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága az eltűnés gyanús körülményei miatt hatáskörébe vonta. A rendőr-főkapitányság és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói tanukat hallgattak ki és széles körű adatgyűjtést végeztek, ennek során információk merültek fel arra, hogy az eltűnt személyt B. István 63 éves salgótarjáni lakos bántalmazta, majd megölte és a holttestét elrejtette.

kutbatemette1

Fotó: police.hu


A bűnügyi szolgálat munkatársai 2016. június 6-án a délelőtti órákban a gyanúsított családi házánál egy használaton kívüli, rejtett kútban, földdel betemetve megtalálták és kihantolták a holttestet. A bűncselekmény elkövetése miatt elfogták és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, majd emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 63 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. A hatóság B. Istvánt őrizetbe vette és kezdeményezték előzetes letartóztatását.
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást szakértők bevonásával folytatja.


Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2016-06-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite