2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMegrázó képek a 21-esen történt halálos balesetről - VIDEÓ

Megrázó képek a 21-esen történt halálos balesetről - VIDEÓ


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset és két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

halalosbalesetpasztonal1

halalosbalesetpasztonal2

halalosbalesetpasztonal3

halalosbalesetpasztonal4


A 21-es számú főúton, Pásztó külterületén történt halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset 2017. október 4-én a délutáni órákban. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 50 éves nő közlekedett személygépjárművével Pásztó irányából Hatvan felé, amikor összeütközött egy szemből érkező személygépkocsival. A személygépkocsi 68 éves férfi vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.
Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Salgótarján belterületén 17 óra 45 perc körül. A jelenlegi adatok alapján egy 47 éves nő közlekedett az Ybl Miklós úton személygépkocsival, amikor elsodort egy, a parkoló gépjárművek közül úttestre futó 8 éves gyermeket, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.


Nagybátony belterületén, a Béke úton 19 óra 20 perc körül egy személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze. A balesetben a motorkerékpárt vezető férfi megsérült. A rendőrség vizsgálja a balesetek körülményeit.


Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek, továbbá a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!


Forrás: POLICE

2017-10-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite