2019. március 23., szombat - Beáta
Keresés a tartalomban
BulvárMegszólalt Daróczi Dávid édesanyja! Nem tudtam, mire készül

Megszólalt Daróczi Dávid édesanyja! Nem tudtam, mire készül


Daróczi Dávid02Soha nem szerettem így senkit, és soha senkit nem is fogok már így szeretni, ahogy az én kisfiamat szerettem - mondta Daróczi Dávid megtört édesanyja. Ica néni még mindig a jelen időben beszél a fiáról.


A megnyugvást kereső asszony a volt kormányszóvivő halála óta nem találja a helyét, naponta bemegy kisfia szobájába, ahol Dávid fotójának énekli azokat a dalokat, amelyeket elsőszülött gyereke gyerekkorában annyira szeretett.


"Érzem a testemben a jelenlétét, itt van a körünkben, itt van mellettem, hogy segítsen, hogy tanácsokat adjon, hogy vigasztaljon nagy fájdalmamban" - mondta Ica néni.


Az asszony nem titkolta, hogy bár két gyermeke van, mindig is Joci volt az élete, és még most is az. Az utolsó napokban sem érzett a viselkedésén semmi változást, főleg azt nem, hogy meg akarna halni.
Felnőttként is főzött, mosott rá, bár megengedhette volna, hogy bejárónőt tartson. Hajnalban kelt, megfőzte fia kedvenc életét, majd átbuszozott fiához, hogy felkeltse.


"Tudom, hogy elkényeztettem, de hát ilyen az anyai szív. Amikor már nem lakott velem, akkor is én takarítottam nála, mosogattam, vittem le a szemetet, mindig azt mondta, csak az én kezemben bízik" - folytatta az emlékezést Daróczi Dávid édesanyja.


Ica néni és ő mindig mindent megbeszéltek, támogatták egymást jóban, rosszban. Azt azonban mégsem osztotta meg édesanyjával, hogy felkérték a kormányszóvivői posztra. Ica néni a televízióból értesült, hogy fia elvállalta az állást.


"...És akkor egy nagy boldog sírás tört ki belőlem, ő meg mondta, édesanyám, ne sírjál! Na, ekkor szakadt ki belőlem: hercegem! Ő meg erre nevetett, na, most jött ki belőled az igazi cigányság...Én erre, szégyelled? Azt válaszolta, téged soha, belőled származom".

Forrás:Blikk/Nógrád24.hu

2010-04-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite