2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
BulvárMegszólalt Hien! Nem bűnözők a szüleim!

Megszólalt Hien! Nem bűnözők a szüleim!


Kitart családja mellett Nguyen Thanh Hien, aki az elmúlt három hetet szülei egykori otthonában, Vietnamban töltötte.


A fiatal megasztáros, aki nagyszüleit látogatta meg a távoli ázsiai országban, először szólalt meg azóta, hogy édesapját és bátyját előzetes letartóztatásba helyezték embercsempészet gyanújával. Hien a nehézségek és a megdöbbentő vád ellenére meg van arról győződve, hogy családtagjai ártatlanok, és semmi közük az embercsempészekhez - nyilatkozta a Blikknek.

Hien

- Én hiszek apám ártatlanságában. Ismerem őt, megbízom benne, és tudom, hogy semmi köze sincs ehhez az egészhez. És természetesen a bátyámban is - jelentette ki határozottan a lány, aki június 28-a óta rendszeresen beszél telefonon az édesapjával, ám sajnos a várva várt találkozás egyelőre várat magára. Édesanyja azonban mellette áll ebben a nem éppen könnyű helyzetben, igaz, őt is gyanúsítják a bűncselekményben való részvétellel, így házi őrizetben várja a fejleményeket.


- Ő itt van velem, de egy kicsit nehezebben viseli a dolgot, az anyukám sokkal érzékenyebb ember. De ez az ügy még nem zárult le, a szüleim és a bátyám nincsenek elítélve! Még minden nyitott, és én hiszem, hogy minden jóra fordul. Ez most nagyon nehéz helyzet, de át kell együtt vészelnünk. El kell fogadni, hogy ez egy kemény időszak, de ilyen mindenki életében előfordul egyszer. Ez az élet rendje, az előző év jól sikerült, a mostani nem annyira. De úgy tudunk ezen enyhíteni, ha összetartunk - mondta korához képes meglepő bölcsességgel és érettséggel a hangjában a tinédzser. Úgy tűnik, az elmúlt három hét, amelyet Vietnamban töltött, sokat adott Hiennek, a fiatal lány teljesen feltöltődött a családjával töltött idő alatt, és ez is volt a célja, amikor elindult. Mint mesélte, ezt az utat eredetileg a szüleivel együtt tervezték, de ő mindenképpen el akart utazni, hogy lássa a nagyszülőket.

- Három éve voltam utoljára, és így természetesen nagyon örültek nekem. Sok időt töltöttünk a tengerparton, amely egyszerűen gyönyörű, de az unokatestvéreimmel kétszer elmentünk bulizni is. Amit különösen szeretek ott, az a kaja. A sok tengeri herkentyű és az az ízvilág egyszerűen isteni. Persze anyukám is szokott vietnami ételt főzni, de ott enni ilyeneket teljesen más.


Forrás: Blikk/HÍR PORT24

 

 

2010-08-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite