2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
BulvárMegtette az első lépést a világhírnév felé Radics Gigi

Megtette az első lépést a világhírnév felé Radics Gigi


Megtette az első lépést a világhírnév felé Radics Gigi. A Megasztár 6. szériájának győztesére ugyanis felfigyelt egy Amerikában élő magyar zeneszerző, aki egy világhírű producerrel karöltve máris készíti a fiatal lány első dalát.

radics_gigi002


Mester Tamás, Liptai Claudiaés Caramel is úgy gondolják, hogy a megagyőztesnek külföldön a helye, mert olyan nagy tehetség, hogy akár világsztár is válhat belőle. A 15 éves lány pedig jött, látott és győzött, élete álomszerűen alakul, ráadásul szinte azonnal kinyíltak a kapuk a nagyvilág felé. Hamarosan repülőre ülhet családjával, és meg sem állnak Los Angelesig, ugyanis ott fogja felénekelni első számát, annak a producernek a segítségével, aki szintén világsztárt faragott az egyik külföldi tehetségkutató győzteséből, Leona Lewisból.


- Egy magyar származású dalszerző, Kelemen Huba már akkor felfigyelt Gigire, amikor még javában ment a műsor. Összeállt Pascal Guyon nevű nemzetközi producerrel, és kifejezetten Giginek írtak egy dalt, amit már meg is kapott a lány, és tanulja. Los Angelesben fogja Gigi felénekelni a számot, a világ 10 legjobb stúdiója között számon tartott stúdióban, ahova rendszeresen járnak világsztárok. Úgy néz ki, a videoklipet is ott fogjuk felvenni hozzá - árulta el Joós Istán, a Magneoton illetékese, akik leszerződtették Gigit.

ezo_banner

HIRDETÉS

- Örülünk neki, hogy a hazai szakma ilyen magasra emelte Gigi tehetségét, de a tendencia az egész világon az, hogy először mindenkinek a saját országában kell sikereket elérnie. Különösen egy ennyi idős lány esetében fontos, hogy itthon rutint szerezzen. Persze nem szabad elfordulni a külföldi lehetőségektől, de kötelessége kiszolgálni azokat az itthoni rajongókat, akik őt megszavazták nyertesnek. Könnyű azt mondani, hogy ki kell mennie külföldre, hogy elkezdjen egy világsztár karriert, de ehhez egy olyan „csomagot" kell összeállítanunk, amely megállja a helyét világviszonylatban - fejtegette Radics Gigi kiadójának illetékese, aki elárulta azt is, hogy Gigit komolyan kell felkészíteni egy ilyen nagy lépésre.

 

Forrás: Blikk/HÍR PORT24

 

 

2012-06-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite