2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
BulvárMegtöri a csendet Damu Roland

Megtöri a csendet Damu Roland


Damu RolandElképesztő dolgot állított Damu Roland a Frizbi forgatásán korábbi barátnőjéről: szerinte a lány, aki nemrégiben súlyos testi sértéssel és nemi erőszakkal vádolta meg őt, luxuskonzumlányként dolgozott még akkor is, amikor együtt voltak - írja a Blikk.


Damu állítja: valójában nem is Tímea, hanem ő az áldozat, hiszen egy bosszúhadjárat folyik ellene.
Timi konzumlány volt. Még akkor is szobáztatott, amikor mi együtt voltunk, de én nem tudtam róla - mondta Damu. - Volt, hogy eltűnt egy egész hétre, azt mondta, hazamegy Miskolcra, és kiderült, hogy Tel-Avivba utazott. Nem szóltam neki, hogy kiderült a hazugsága, nem hagytam el, mert kíváncsi voltam, meddig fajul a dolog. Azonban nem tudtam a végére járni a dolgoknak, mert kiterveltek ellenem egy merényletet. Egyszerűen le akarnak járatni, eltökélt céljuk, hogy Damu Rolandot lesöpörjék a színről - mondta Hajdúnak a színész.


Damu nem először került a rendőrségre, hiszen korábban már többször vádolták tettlegességgel. 2001-ben egyéves börtönbüntetést is kapott, amit ugyan két évre felfüggesztettek, de úgy megverte akkori kedvesét, hogy a hölgynek kiszakadt a dobhártyája, és arccsonttörést szenvedett. A színész ráadásul bezárta egy lakásba, és ott több órán keresztül bántalmazta.

Ezt az esetet el is ismerte Hajdúnak, ahogy azt is, amikor három évvel ezelőtt egy TV2-es buli után egyik kolléganőjével került összetűzésbe, ahol - csakúgy, mint most Tímea esetében - elcsattant egy pofon.
- Jelzésértékkel valóban pofon vágtam Tímeát, de nem vertem félholtra, és nem erőszakoltam meg. Csakhogy a korábban történtek miatt elhiszik az emberek, hogy nő verő vagyok, ezért találta ki Tímea.


Forrás: Blikk/HÍR PORT24

 

2010-12-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite