2019. május 27., hétfő - Hella
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMegvakult férfit találtak a csomagtartóban a Nógrád megyei rendőrök

Megvakult férfit találtak a csomagtartóban a Nógrád megyei rendőrök


A rendőrök egy balesetnél helyszíneltek pénteken, amikor az egyik autó csomagtartójában találtak egy férfit, akinek a felismerhetetlenségig összetört az arca. A 25 éves, kétgyerekes férfit egyelőre altatják a kórházban, mindkét szemét el kellett távolítani. Családja állítása szerint baseballütővel verték meg, a rendőrség azonban bántalmazás miatt nem nyomoz - írja a HVG.HU

Rendőr autó002

Még a rendőröket is sokkolta, amikor egy pénteki közlekedési balesetnél egy autó csomagtartójában egy fiatal férfit találtak, akinek a felismerhetetlenségig össze volt törve az arca. Rajta kívül még két ember utazott a kocsiban, mindketten megsérültek - írta a Bors Online.

A 25 éves, acsai illetőségű K. Gábor családja állítja: baseballütővel verték össze a férfit, ekkor vesztette el a szemeit, és csak később került a csomagtartóba. A kétgyerekes férfi testvére a lapnak azt mondta, hogy az orvosok ránézésre is meg tudták állapítani: nem balesetből, hanem bántalmazásból származnak öccse sérülései. Azt a testvér is furcsállja, hogy K. Gábor miért a csomagtartóban, miért nem az utastérben ült.

A szerencsétlenül járt férfit néhány napig altatják, utána közlik majd vele a hírt, hogy soha többé nem kapja vissza látását.

A rendőrség nem nyomoz bántalmazás miatt

Megkerestük a különös ügyben illetékes Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságot, ahonnan megerősítették, hogy péntek este, nem sokkal éjfél előtt valóban történt egy baleset az Acsa és Galgaguta közötti mellékúton. Egy autó eddig ismeretlen okból lesodródott az útról, és az út menti füves területen felborult.

A balesetben megsérült az autó vezetője és a két utas is, akik közül az egyik a személyautó csomagterébe zuhant. A három férfit a mentők vitték el.

A rendőrség közúti baleset okozása vétség gyanújával nyomoz az ügyben.

A baleset előtt egy kocsmában iszogattak

A hétfő esti RTL Klub Híradó is beszámolt az esetről. A riportból annyi újat lehetett megtudni, hogy halála előtt a férfi barátaival egy kocsmában iszogatott, majd beültek az autóba és hazaindultak. A kocsmától mintegy öt kilométerre történt a baleset.

Az RTL riportja szerint a férfi látószerve olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházban mindkét szemét el kellett távolítani.

A műsorban az is elhangzott, hogy a család ügyvéd segítségét kéri, mivel a rendőrség csak közúti baleset miatt nyomoz. A férfi arca a felismerhetetlenségig össze volt törve, és sehol máshol a testén nem voltak sérülések, a család ez alapján feltételezi, hogy hozzátartozójukat valaki bántalmazta, bár nem volt haragosa.


Forrás: HVG.HU/ Nógrád24

 

 

2015-03-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite