2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
BulvárMegverték Alekosz Veronikáját

Megverték Alekosz Veronikáját

Csúnyán megverték Alekosz exmenyasszonyát a hétvégén, Veronikára ugyanis az egyik budai szórakozóhelyen támadt rá két ismeretlen lány.

veronikaketto


A menyasszonykereső műsor fiatal arajelöltje szerint minden ok nélkül estek neki az erősen illuminált állapotban lévő lányok, akiket a biztonsági őrök szedtek le róla és barátjáról. Veronika a csetepaté után teljesen kikészült, napokig csak sírt a négy fal között, ahonnan ki sem merte tenni a lábát.

Elmentem a barátaimmal bulizni az egyik budai szabadtéri szórakozóhelyre, ahol nagyon jól éreztük magunkat addig, amíg oda nem jött hozzám két csaj. Azt se tudtam, hogy kicsodák, mégis elkezdtek lökdösni, majd a dulakodás odáig fajult, hogy elkezdték a hajamat tépni és durván pofozkodni. Próbáltam megszabadulni tőlük, de még a mosdóba is követtek, és ott is csak cibáltak és válogatott ocsmányságokkal szidtak - panaszolta még mindig remegő hangon Veronika, akit a szórakozóhely biztonsági őrei mentettek meg a további bántalmazástól.

- A kidobók azonnal odajöttek hozzám, amint meglátták, hogy bántanak, és leszedték rólam a két csajt. Nagyon felkavart ez az egész, sírva rohantam haza a barátommal. Másnap egész nap ki se mozdultam az ágyból, csak sírtam otthon - mondta Ale¬kosz exmenyasszonya, aki nem először tapasztalta meg a műsor után szerzett népszerűség árnyoldalait, hiszen már többször inzultálták ismeretlen alakok.

A csajok végig azt ordították, hogy a műsorban se voltam szimpatikus nekik! De azért még nem kell egy embert bántalmazni! Az utcán is múltkor épp telefonáltam, amikor odajött hozzám egy férfi, megkérdezte, hogy milyen volt a szex Alekosszal. Mondtam neki, hogy ez magánügy, mire elkezdett ordítozni és durván szidni. Nem értem, miért jó ez nekik, én senkit nem bántottam. Pont azért jelentkeztem a villába is, hogy bebizonyítsam, kedves lány vagyok - zárta szomorúan Veronika.


Forrás : Blikk/ HÍR PORT 24

 

2011-06-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite