2019. augusztus 24., szombat - Bertalan
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMegzsaroltak egy 18 éves fiút Salgótarjánban - VIDEÓ

Megzsaroltak egy 18 éves fiút Salgótarjánban - VIDEÓ


A salgótarjáni rendőrök pár órán belül gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették a két férfit. A Salgótarjáni Rendőrkapitányságon személyesen tett feljelentést egy 18 éves férfi 2017. július 18-án 15 órakor, miszerint őt két személy bántalmazta és megzsarolták - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

megzsarolta

Fotó: police.hu


A rendőrök a forrónyomos intézkedések eredményeként négy órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható S. F. 41 éves bárnai, valamint T. M. 27 éves mátranováki lakost.


A beszerzett adatok alapján a 41 éves férfi azért, hogy a fiától vásárolt mobiltelefon árát megszerezze 2017. július 18-án a délutáni órákban telefonon felhívta a 18 éves vevőt. A telefonban arra kérte, hogy jelenjen meg egy salgótarjáni parkolóban, ahol a gépkocsihoz csalt sértettet a 27 éves társa erőszakkal berántotta. A gépkocsiban mindketten követelték a sértettől a telefonját, aki azt átadta. Ezt követően őt bántalmazták, szidalmazták, zsebeit kipakoltatták. Majd egy közeli erdős részbe vitték, ahol a 41 éves férfi a fiatalt megfenyegette, majd felszólította, hogy fizessen részükre egy nagyobb összeget. A sértett megígérte a terhelteknek, hogy jövedelméből fél éven keresztül havonta 60.000 Ft-ot fizet részükre, melynek hatására elengedték.
A Salgótarjáni Rendőrkapitányság a 41 éves és a 27 éves férfi ellen zsarolás, személyi szabadság megsértése és önbíráskodás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A hatóság tagjai a gyanúsítottakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek az illetékes ügyészségen előzetes letartóztatásuk indítványozására.

 

Forrás: POLICE

2017-07-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite