2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
ItthonMellkasukig földbe ásva temette sírba az áldozatokat

Mellkasukig földbe ásva temette sírba az áldozatokat a gyilkos


Kiszivárgott sajtóinformációk szerint egyelőre nincs bizonyíték arra, hogy a földbe ásott, onnan saját erejéből kiszabadult erdélyi férfi ügye összefügg a csütörtökön Csepelen, egy erdős területen megtalált négy holttest ügyével. Értesülések szerint a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható délszláv férfi ellen egyelőre csak rablás és személyi szabadság megsértése miatt folyik eljárás, a férfi valószínűleg "nyomozási alkut" ajánlott a rendőröknek.

csepel001


A hírműsor szerint a macedón férfi mutatta meg a helyszínt a rendőröknek, feltehetően nyomozási alkut ajánlott: azt mondta, mutat egy helyet az erdőben, ahol négy halott van elásva. Az általa megadott helyen találták meg a nyomozók a négy holttestet. Egyre szörnyűbb részletek látnak napvilágot a sorozatgyilkosságról: meg nem erősített hírek szerint a kötéllel fojtogatott embereket mellkasukig földbe ásva, előre kiásott sírba temették guggoló pózokban.


A nyomozás vélhetően két szálon fut, mivel a rendőröknek ki kell deríteniük, hogy a négy embert a macedón férfi ölte-e meg, ha nem, akkor ki volt a gyilkos - hangzott el a hírműsorban. Az áldozatok maradványainak boncolása és azonosítása péntek délelőtt kezdődött meg az Igazságügyi Orvostani Intézetben.

Az MTV Híradó úgy tudja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök utasította Pintér Sándor belügyminisztert, ellenőrizze azokat a területeket, ahol hajléktalanok élnek. A nyomozás jelenlegi állása szerint ugyanis a csepeli ügyben fedél nélküli ember is érintett bűnsegédként - ez is elhangzott a péntek esti híradó végén. A délszláv férfit, illetve egy hajléktalan férfit és egy fiatalkorú lányt a kiszabadult 30 éves férfi által adott személyleírás alapján fogták el. A Magyar Nemzet szombati száma is úgy tudja, a bűncselekmények összefüggésben vannak a területen élő hajléktalanok közösségével.


A Nemzeti Nyomozó Iroda szombaton kora délután ad tájékoztatást a XXI. kerületben elkövetett emberölések ügyében - közölte az ORFK szóvivői irodája az MTI-vel; az eseményen Csizner Zoltán rendőr ezredes, az NNI igazgatója "tényközlő nyilatkozatot" tesz. Biztosabb információk tehát ma délután várhatóak.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

 

2011-08-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite