2019. március 22., péntek - Benedek
Keresés a tartalomban
ItthonMentőautó és személygépkocsi ütközött

Mentőautó és személygépkocsi ütközött Gárdonyban


Befejeződött a helyszínelés, és teljes pályán megindult a forgalom kedd délután Gárdony belterületén, a 7-es főúton, ahol korábban egy mentőautó és egy személykocsi ütközött; a karambolozó járművek egyikéről leesett alkatrészdarabok megsebesítettek egy közelben kerékpározó kislányt.

rendorsegot

Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a balesetet az okozta, hogy a személygépkocsi nem adott elsőbbséget a megkülönböztető fény- és hangjelzést használó, Velence irányából Agárdra, egy földön fekvő férfi mentésére kihívott mentőautónak, s a stoptábla ellenére elé kanyarodott.

Az ütközés következtében a személykocsi hátsó lökhárítója leszakadt, és 30 méternyit repült. Darabjai megsebesítettek egy kislányt, aki az édesanyja felügyelete alatt a kerékpárúton biciklizett. A gyerek a bal lábán nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett, a mentők ellátásra a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították - tette hozzá a rendőr százados.

ezo_banner

hirdetés

A balesetnek a kerékpározó kislány volt az egyetlen sérültje. A mentőautót vezető sofőr és a mellette ülő mentőápoló, valamint a személykocsi idős férfi vezetője és ugyancsak idős férfi utasa nem sérült meg.

Az útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idején fél pályán haladt a forgalom.

A baleset ügyében a Székesfehérvári Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya indított eljárást.

 

Forrás: MTI/ HÍR PORT24

 

 

2012-06-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite