2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
ItthonMesterházy Attila elítéli Lázár János megfenyegetését

Mesterházy Attila elítéli Lázár János megfenyegetését


Az MSZP elnök-frakcióvezetője elítéli a Lázár Jánost, a vezető kormánypárt képviselőcsoportjának vezetőjét ért fenyegetést és bízik az ügy lelkiismeretes kivizsgálásában, mielőbbi tisztázásában.

Mesterházy Attila01

Mesterházy Attila ezt az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében tudatta.
"Az életveszélyes fenyegetés és az erőszak semmilyen megoldást nem adhat semmilyen problémára. A lehető leghatározottabban elítélem az olyan fenyegetéseket, amelyekkel politikusokat vagy családjukat, jelen esetben Lázár János frakcióvezető-társamat akarták megfélemlíteni, illetve cselekvésre kényszeríteni" - fogalmazott az ellenzéki politikus.

Mint írta, az erőszak erőszakot szül, beláthatatlan következményekhez vezet. "Ezért a mai viszonyok közepette, a mindennapok egyre elhatalmasodó erőszakos cselekedetei miatt - lásd a norvégiai tömegmészárlást, a szélsőséges erők térnyerését! - különösen fontosnak tartom, hogy semmilyen körülmények között senki ne veszítse el józan ítélőképességét" - közölte Mesterházy Attila, hozzáfűzve: bízik az ügy lelkiismeretes kivizsgálásában és mielőbbi tisztázásában.

A Központi Nyomozó Főügyészség terrorcselekménnyel fenyegetés miatt indított büntetőeljárást az ellen a nyugdíjas rendőr ellen, aki a rendvédelmi szervezetek demonstrációi idején megzsarolta Lázár Jánost, a Fidesz frakcióvezetőjét - közölte a hirado.hu kedden. Mint írták, a gyanú szerint a férfi azzal fenyegette Lázár Jánost, hogy a gyerekeit sósavval leönti, ha nem vonja vissza a szolgálati nyugdíj szabályainak megváltoztatásáról szóló törvényjavaslatot.

 

Forrás: MTI / HÍR PORT 24

 

2011-07-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite