2020. május 26., kedd - Fülöp
Keresés a tartalomban
ItthonMesterházy: elfogyott a türelem

Mesterházy: elfogyott a türelem


Mesterházy szerint elfogyott az emberek türelme, mert mindaz, amit az Orbán-kormány ígért, nem teljesült. Vasárnapi közleményében az MSZP elnöke úgy fogalmazott: ami igazán fontos a Magyar Szocialista Párt és a Magyar Köztársaság számára ezen a héten, az Miskolcon történt. Orbán Viktor antidemokratikus politikai rendszere és gyalázatos gazdaságpolitikája ellen tüntettünk.

mesterhazy_911


Nincs már mire várni, és nincs ok tovább tűrni azt, ami kormányzás címén zajlik Magyarországon - jelentette ki a pártelnök. Hozzátette egyre többen csalódottan tapasztalják, hogy Orbán tényleg komolyan gondolja, ígéreteit nem kell betartania, azok csak a választások megnyeréséhez kellettek.


A választási ígéreteket felidézve hangsúlyozta: nem teremtették meg a közbiztonságot két hét alatt. Nem jött létre százezer új munkahely egy év alatt. Viszont szétverték a közmunka-program jól működő rendszerét, nem növekszik a gazdaság. Radikális adócsökkenés helyett számos adót emelt a Fidesz.


Kijelentette a kormány által összebarkácsolt bérkompenzációs ötletelésről szakértők bebizonyították, hogy az egész konstrukció elhibázott. Társadalompolitikájuk lényege, hogy elveszik a pénzt az országtól és odaadják a gazdagoknak. Egyre többen ismerik ezt fel. Közülük sokan jelen voltak péntek este Miskolcon. "Az ősz folyamán számos alkalom lesz arra, hogy még többen legyünk" - írta a pártelnök.


Az elnök szerint a legfontosabb küzdelem. „Mindenki eldöntheti, hogy részt vesz-e ebben, s hogy milyen szervezet tagjaként kíván részt venni benne. Egyet nem tehet senki: nem irányíthatja saját politikáját a demokratikus erők tábora ellen. Mind több ember érti meg, hogy összefogásra van szükség. Egyre többen veszik észre, hogy a távolságok áthidalhatók a demokratikus oldalon.


Az MSZP a hídépítésben érdekelt, ezen dolgozik. Orbán Viktornak tesz szívességet az, aki a hidat rongálja, s nem építi! - jelentette ki Mesterházy közleményében.


Forrás: mszp.hu/MTI - Hírcentrum/HÍR PORT24

 

 

2011-09-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite