2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
ItthonMesterházy: Orbánt le fogják váltani az emberek 2014-ben

Mesterházy: Orbánt le fogják váltani az emberek 2014-ben


Orbán Viktort az emberek fogják leváltani 2014-ben, kizárt, hogy a Fideszben addig váltás legyen - nyilatkozta Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a Népszava csütörtöki számában.

Mesterházy Attila003


Ezt arra az újságírói felvetésre válaszolva közölte, hogy egyre több vélekedést lehet hallani arról, ezt a ciklust a jobboldalnak végig kellene vinnie, de nem Orbán Viktorral.


A pártelnök szólt arról is, hogy az MSZP mozgástere bővül: nyílik a társadalmi tér a szocialista párt körül, civil szervezetekkel, szakszervezetekkel tudnak egyeztetni. Ez jelzi, hogy egyre többen kíváncsiak a szocialisták véleményére és sok esetben egyet is értenek azzal. Ez azt jelenti - válaszolta az újságíró kérdésére Mesterházy Attila -, hogy egyre többen gondolnak az MSZP-re tényleges váltópártként.


Mesterházy Attila szerint "két választás között az egyetlen olyan mérési pont, ami alapján az emberek orientálódni tudnak, vagy ami figyelmeztetés a kormányzó pártok számára, az, hogy kinek nő a támogatottsága". Ha egy párté erősödik, akkor egyre többek kezdenek odafigyelni annak a pártnak a véleményére - vélekedett az interjúban az MSZP elnöke.


Kövér Lászlónak, a parlament elnökének a büntetőeljárási törvény vitájában a parlamentben elhangzott és szocialista képviselőket leintő felszólítására utaló kérdésre Mesterházy Attila azt mondta: "bízom benne, hogy a házelnök nem megrendelést fogalmazott meg az elnöki pulpitusról". A lap idézi a Kövér Lászlótól elhangzott mondatot: "akit nem érint még ez a probléma, az addig is legyen szíves csendben maradni".


Forrás: Népszava/HÍR PORT24

 

 

2011-06-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite