2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
ItthonMesterházy Attila újra jelöltetheti magát az MSZP elnökének

Mesterházy Attila újra jelöltetheti magát az MSZP elnökének


Összegyűlt a párt szabályai szerint szükséges háromezer aláírás, így újra jelöltetheti magát Mesterházy Attila az MSZP elnöki posztjára - jelentette be a szocialista párt elnök-frakcióvezetője szombaton sajtótájékoztatón a baranyai megyeszékhelyen.

mesterhazy0117


Mesterházy Attila elmondta: összegyűjtötte a párttagság tíz százalékának, azaz háromezer embernek az aláírását, így az MSZP szabályai értelmében újra indulhat az elnöki posztért. A politikus hozzátette: jelenleg is tart a tisztújítás a szocialista párton belül; Baranyában szombaton választottak új vezetőket. Mint mondta, az elnök a megyei pártszervezet élén újra Puch László lesz, az ügyvezető alelnök pedig a pécsi MSZP-ben meghatározó Tóth Bertalan.

A párt országos elnöke beszélt arról is, hogy az MSZP ebben az évben megírja azt az anyagot, amely a választási programjuk alapja lesz 2014-ben. A kampányra nagy belső fegyelemmel készülnek, komoly elvárásokat támasztanak a választókerületi képviselőjelöltekkel szemben, személyük már 2012-ben ismert lesz. A jelölteket folyamatosan értékelik, és ha úgy ítélik meg, hogy teljesítményük nem megfelelő, újat választanak helyettük. Puch László az MSZP pécsi székházában tartott sajtótájékoztatón megjegyezte: Baranyában a városi szervezetek köré szervezik az MSZP-t. Hozzátette, a megyében is van mit tenni, az ide juttatott infrastruktúrából keveset sikerült profitálnia a mostani politikai vezetésnek.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2012-03-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite