2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
ItthonMesterházy az MSZP frakcióülésére hívja Orbán Viktort

Mesterházy az MSZP frakcióülésére hívja Orbán Viktort


Mesterházy Attila az MSZP frakcióülésére hívja Orbán Viktort, hogy a szocialisták tájékoztatást kérjenek a kormányfőtől az EU- és az IMF-tárgyalások állásáról; az MSZP elnöke, frakcióvezetője erről pénteken Esztergomban beszélt.

mesterhazy0117


"Az unió számos területen kritikát fogalmazott meg Magyarországgal szemben. Arra lennénk kíváncsiak, hogy a kormány hogyan kívánja orvosolni a kifogásokat, ezért meghívjuk a miniszterelnököt február eleji frakcióülésünkre" - mondta Mesterházy Attila a párt által szervezett lakossági fórumot megelőző sajtótájékoztatón.


A politikus Esztergom helyzetéről szólva megemlítette, hogy a város problémáját csak úgy lehet megoldani, ha feloszlatják a testületet. Az érdekérvényesítésben példaértékűnek nevezte, ahogy Esztergomban a Fidesz-ellenes erők elérték, hogy tizenegy kérdésben helyi népszavazást írjanak ki.


Lukács Zoltán, a párt Komárom-Esztergom megyei elnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy a napokban több ezer köztisztviselőt bocsátottak el a kormányhivatalokból, ezért felszólította többek között a megyei kormánymegbízottat, Czunyiné dr. Bertalan Juditot, hogy a munkahelyek megőrzése érdekében mondjon le kormánymegbízotti fizetéséről. A politikus a járások Komárom-Esztergom megyei tervére utalva felháborítónak nevezte, hogy Dorogot a kistérség összes településével együtt az esztergomi járásba kényszerítenék.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

 

2012-01-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite