2019. július 16., kedd - Valter
Keresés a tartalomban
ItthonMesterházy beperli Kósát a keresztapázásért

Mesterházy beperli Kósát a keresztapázásért


Mesterházy Attila23A szocialista pártelnök szerint Orbán Viktor évértékelő beszédéből csak az ország hiányzott, az hangulatelőkészítés volt a bevezetendő megszorító intézkedésekhez.


Hangulatelőkészítő beszédet tartott Orbán Viktor a bevezetendő megszorító intézkedései előtt - mondta a kormányfő évértékelő beszédéről Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a Magyar Televízió reggeli műsorában.
A szocialista politikus úgy vélte: amit a miniszterelnöktől megtudtunk, azt bármelyik politikus el tudja mondani Magyarországon, ettől a választópolgár nem lesz okosabb. A Facebookon a választók számos konkrét kérdést tettek fel, ezeket azonban nem érintette az Orbán-beszéd. Nyilván a Fideszben is érzik, hogy ez baj, ezért próbálnak utólag válaszolni - tette hozzá.
Hangsúlyozta: ebből az évértékelésből csak az ország hiányzott.


Mesterházy beszélt arról is, hogy az MSZP vasárnap fogadja el az alternatív alkotmánykoncepciót. Az alkotmányozáshoz alázat kell, de a Fidesz meg sem kísérli, hogy jogosítványokat adjon az ellenzéknek befolyásolandó a folyamatot - szögezte le.
Arra a felvetésre, mit szól Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnökének a Zuschlag-ügy kapcsán tett kijelentéséhez, miszerint a jogerős ítélet után az MSZP-nek el kellene gondolkodnia, hogy ad-e a továbbiakban lehetőséget Gyurcsány Ferencnek és Mesterházy Attilának, vagy a politikai keresztapák a jövőben is megússzák a felelősségre vonást, a szocialista párt elnöke azt válaszolta: az ilyen mondataiért Kósa Lajos a bíróságon fog felelni.


Forrás: MTI/HÍR PORT24

2011-02-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite