2019. május 19., - Ivó, Milán
Keresés a tartalomban
ItthonMesterházy szerint Orbán négy éven belül meg fog bukni

Mesterházy szerint Orbán négy éven belül meg fog bukni


Mesterházy Attila23Orbánék még semmi olyan döntést nem hoztak, ami válaszolna Magyarország kihívásaira, és esetleg rosszul érinthetné a választókat - erről Mesterházy Attila a Népszavának adott interjújában beszélt.


Az MSZP elnöke szerint ha a kormányfő így folytatja, négy éven belül meg fog bukni. A lap pénteki számában megjelent interjúban Mesterházy Attila arról beszélt, hogy a fideszesek tudatosan kivárják az október 3-i választásokat, egyelőre ez a népszerűségük titka. Mint mondta, a választókkal szemben nem tisztességes az effajta magatartás. Szerinte lassan mindenki belátja, hogy a Fidesz ígéreteiből semmi nem valósult meg, s kalandorpolitikát folytatnak, melynek árát a magyar családok fizetik meg.
Arra az újságírói megállapításra, hogy a Fidesz kriminalizálásokkal igyekszik sakkban tartani az MSZP-t, Mesterházy Attila azt mondta: ezek egyértelmű politikai támadások, amelyeket nem is szabad másképpen kezelni.
Hozzátette: az, hogy ezek az ügyek éppen a választási kampányban kezdtek el sűrűsödni, talán beszédes az emberek számára is. Szerinte alááshatja a demokráciát, hogy a Fidesz a politikai eszköztár részévé tette a feljelentgetést.
Pártjáról szólva azt mondta: az MSZP társadalmi ellensúlyi szerepre készül, s a parlamenti munka mellett a Ház falain kívülre kell vinnie a politikát, vagyis közvetlenül az emberekhez és a civil szervezetekhez fordulnak.


Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2010-09-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite