2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
BulvárMichael Jackson - Pedofilvádak

Michael Jackson - Pedofilvádak

Két évvel halála után gyalázza meg Michael Jackson emlékét az egykori magándetektív.
Annak idején olyan sztárok telefonhívásait nyomozta le mint Sylvester Stallone vagy Arnold Schwarzenegger.

Michael Jackson

Antony Pellicano a két éve elhunyt világsztárról azt állítja, bűnös volt a gyermekmolesztálási ügyben és nagy hiba volt felmenteni.
A börtöncellájából valló 67 éves férfi nem csak Jacksonról tud mindent, hanem szinte minden hollywoodi sztárról és politikusokról. Három és fél évre csukták le, azonban ha szabadul komoly veszélyben lehet az élete, annak ellenére, hogy egyenlőre hallgat. Arnold Schwarzeneggerről annyit árult el, hogy ha bizonyos információkat kiszivárogtatott volna, soha nem választják meg kormányzónak.

Pellicano a lehető legrosszabbkor kezdte el a vádaskodást Jackson múltjáról, hisz az egykori popplegenda gyerekei már épp kezdték magukat túltenni a traumán. Paris és Prince magániskolába járnak, és nagyjából rendeződni látszott az életük. Elképzelni is rossz, hogy érinti majd őket apjuk múltjának kiteregetése.

-Jackson akkor bérelt föl, amikor nyolc éve feljelentette a kiskorú Gavin Arvizo családja, mert rendszeresen vele aludt - mondta első interjúja alkalmával a cellájából Pellicano. - Azt mondtam neki: ha ártatlan vagy, ne törődj az ügyésszel, rendőrökkel, de ha bűnös vagy, kicsinállak. Amikor rájöttem miről van szó, fel is mondtam neki abban a pillanatban.

Forrás: Blikk/ HÍR PORT 24

 

2011-08-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite