2019. augusztus 22., csütörtök - Menyhért
Keresés a tartalomban
BulvárMiért állt nyilvánosság elé Claudia?

Miért állt nyilvánosság elé Claudia?


ClaudiaAlig néhány órával Daróczi Dávid halála után nyilvánosság elé állt Liptai Claudia. Nagyszombaton este 8 órakor emlékeztek meg a tragikusan elhunyt egykori kormányszóvivőről - szerelme, családja, barátai és kollégái vakuvillogások kereszttüzében, nagy médiaérdeklődés mellett gyújtottak gyertyát szerettükért.


Elgondolkodtató, micsoda lelkierő szükségeltetik ahhoz, hogy kamerák elé álljon egy édesapa, aki elveszítette a fiát, vagy egy szerelmes nő, akinek órákkal korábban hunyt el a kedvese.


Ennek ellenére Choli Daróczi József is részt vett a megemlékezésen, és ott volt Claudia is, akin látszott, hogy alig tudja tartani magát: többen támogatták, zokogott, és szüntelen azt ismételgette: "most mi lesz?"
Felmerül a kérdés, hogy a közszereplők hogyan élik meg ezt a számukra "kötelező kört", hogy nem csupán a boldogságukba, de gyászukba, fájdalmukba is betekintést kell engedniük. A nagyközönség pedig - miközben a bulvármédiát és annak képviselőit dögkeselyűnek nevezi - a tragédia hallatán örömmel válik kukkolóvá, és szemrebbenés nélkül habzsolja azt az árucikket, amelyet nyugalmasabb napokon megkóstolásra sem tart érdemesnek.


Amikor tudomást szereztünk arról, hogy kedd reggel Liptai Claudia megszólal a TV2 Mokkájában - megdöbbentünk. Majd azt gondoltuk, néhány perc erejéig telefonon keresztül beszél majd gyászáról. De nem így történt. A színésznő a reggel 7 órakor kezdődő műsor első vendégeként adott interjút jó barátjának és kollégájának, Kárász Róbertnek.
A sminkeletlen arcú, végtelenül összetört Claudia láttán ismét felmerült bennünk "miért", és vele együtt az: mekkora lelkierőt kellett mozgósítania, hogy egy egész ország elé álljon gyászával.

A nézői miértekre azonban Liptai Claudia is gondolt. A beszélgetés elején könnyek között mondta el, hogy itt, a Mokka stúdiójában találkozott először Daróczi Dáviddal, és úgy érezte, ott, ahol elindult valami közöttük akar méltóképp búcsút venni szerelmétől.
Claudia azt is hozzátette, hogy ezek után a jövőben nem tud és nem is kíván válaszolni újságírói kérdésekre, és szépen kéri kollégáit, a média képviselőit, hogy tartsák tiszteletben kérését.

 

2010-04-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite