2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
BulvárMinden hónapban a padlóról indulok - őszintén vallott Gesztesi!

Minden hónapban a padlóról indulok - őszintén vallott Gesztesi!


Gesztesi KárolyA gyerektartások iszonyúan megviselik az anyagi helyzetemet - nyilatkozta a színész. Őszintén vallott magánéletéről és anyagi helyzetéről Gesztesi Károly. A három váláson átesett színész a Tabu Tv riporterének elárulta, hogy magában a házasság intézményében sohasem hitt, csupán azért kérte meg szerelmei kezét, mert ezzel örömet tudott okozni nekik.


Liptai Claudia volt férje azt is elárulta, hogy minden hónapban óriási összegű gyerektartást kell fizetnie gyerekei anyukáink, és emiatt minden hónapban szinte a padlóról indul pénzügyileg.


"Magában a házasság intézményében sohasem hittem! Ez az egész egy felesleges papírmunka, aztán meg macera. Az esküvő része nagyon szép, a válás része, meg nagyon csúnya. Aztán ami meg közte van, az olyan amilyen... Amikor vége van, akkor mindig azt mondom, hogy soha többet, de ha valakit szeret az ember, akkor megéri!" - nyilatkozta Gesztesi Károly.

Gesztesi Károly és Liptai Claudia


„Minden hónapban a padlóról indulok"
"A gyerektartások iszonyúan megviselik az anyagi helyzetemet, hiszen minden hónapban eleve padlóról indulok. Persze nem a nulláról, de jelentős utalások történnek ott hó elején. Mindenesetre ez nem baj, mert nem sajnálom a gyerekektől, és minden volt asszonyomban megbízok. Tudom azt, hogy mindent úgy is a gyerekekre költenek!" - mondta Gesztesi, aki szerint Liptai Claudiával közös gyermeke, Panka öltöztetése kerül a legtöbbe.


"Pankán minden ruhadarab egy vagyonba kerül, de minek, amikor két hét múlva kinövi?! Végül is azért igaza van a Claunak, mert úgy tudja öltöztetni a kislányt, mint egy angol úri kisasszonyt, szóval nem kell sajnálni rá a pénzt, adni kell!" - vélekedett az apuka.

Forrás:TabuTV/Nógrád24.hu

2010-04-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite