2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMini ültetvény a lakásban,

Mini ültetvény a lakásban, "por" az autóban


A Salgótarjáni és a Pásztói Rendőrkapitányság nyomozást folytat visszaélés kábítószerrel vétsége miatt két salgótarjáni és egy karancslapujtői személy ellen.

drogegy

Képünk illusztráció!


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Felderítő Osztály Kábítószer Bűnözés Elleni Alosztálya és a helyi szervek 2012. május 17-én Salgótarján belterületén két férfit vontak ellenőrzés alá, mely intézkedések során kábítószergyanús növényi törmelék került elő egy 31 éves salgótarjáni személy ruházatából, valamint egy 37 éves salgótarjáni személy gépjárművéből is.


A beszerzett adatok alapján megállapítást nyert, hogy a 37 éves férfi 2012. május 17-ét megelőzően kábítószernek minősülő anyagokat, kender növényeket vásárolt, melyeket a lakásába szállított. A növényeket termesztés céljából cserépbe ültette, valamint szellőzést és fényt is biztosított külön erre a célra szolgáló eszközök segítségével a fejlődésük érdekében. A lakásban kilenc cserépben lévő növény kb. térdmagasságig ért, amikor azt a rendőrök felszámolták.


Megállapítást nyert továbbá, hogy a 31 éves salgótarjáni férfi 2012. május 17-ét megelőzően is Salgótarjánban marihuánát adott el a 37 éves személynek 2.400 Ft-ért. A két férfitól lefoglalásra kerültek kender növények, kábítószergyanús anyagok, valamint kábítószer fogyasztásához szükséges tárgyak is. A férfiakat a rendőrségre előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték.


Ezt követően 2012. május 18-án a délutáni órákban Pásztó térségében egy üzemanyagtöltő állomásánál vontak ellenőrzés alá a rendőrök egy 34 éves karancslapujtői férfit. A férfi által vezetett gépjárműben kábítószergyanús anyagokat találtak, melyeket lefoglaltak. A fiatalembert a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy a nála megtalált kábítószergyanús anyagokat speed-ként és fűként vásárolta meg.

 

Forrás: police/HÍR PORT24

 

2012-05-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite