2019. március 20., szerda - Klaudia
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMódosított útvonalon közlekedik a Nógrád Volán járata

Salgótarján: súlykorlátozás miatti útvonal változás!

Nógrád Volán közleménye:


Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2013. október 3-án, csütörtökön üzemkezdettől Salgótarján belterületén, a TESCO áruház megállóhelynél levő Tarján patakon átvezető hídszerkezet károsodása miatt súlykorlátozás bevezetése vált szükségessé. A súlykorlátozás elrendelését követően a menetrend szerint járataink nem közlekedhetnek a Volán központ és a Zagyvapálfalvai felüljáró megállók közötti szakaszon.

Nógrád Volán

Ennek következtében nem érintik a Salgótarján, TESCO megállóhelyet. Azokat a járatokat, melyek a TESCO áruház megállóhelyet érintették, terelő útvonalon közlekedtetjük. A módosított útvonal: Volán központ - Csokonai úti Szakiskola - Zagyvapálfalva vasúti bejárati út. A járatok a város határában található MOL benzinkútnál kialakított körforgalomban csatlakoznak vissza a 21-es útra.

A járatok nem érintik Salgótarján, Zagyvapálfalvai felüljáró; Salgótarján, Budapesti út, rendelő; Salgótarján, szécsényi útelágazó megállóhelyeket.

Bátonyterenye (Pásztó) és Lucfalva irányából közlekedő járatok a MOL benzinkúti körforgalomnál térnek le Kazár irányába a 21-es útról, és az ismertetett terelő útvonalon közlekednek a Volán központ megállóig, ezt követően a szokásos módon végzik járatukat. Visszairányba ugyanezt az útvonalat követik járataink.

Kishartyán (Nógrádmegyer, Szécsény, Balassagyarmat) irányából a járatok a 22-es és a 21-es utak kereszteződésében található körforgalomba érkezve nem a város irányába kanyarodnak - emiatt kihagyják a Szécsényi útelágazás megállóhelyet -, hanem a MOL kút felé eső körforgalomba behajtva, onnan Kazár irányába közlekednek a kijelölt terelő útvonalon.

A terelő útvonalon a helyközi járatok kizárólag a Salgótarján, Csokonai úti Szakiskola és Salgótarján, (Zagyvapálfalva) vá. bejárati út megállóhelyeken állnak meg.

A Baglyasaljai felüljáró felé közlekedő autóbuszaink változatlan útvonalon végzik a járatot.

Az útlezárás érinti Salgótarján város helyi járati menetrendjét is. A megváltozott menetrend azokat a járatokat érinti, melyek a TESCO megállóhely felé közlekedtek. A megváltozott helyzethez igazított menetrendről társaságunk a későbbiekben részletes tájékoztatást ad.

A járatok közlekedéséről társaságunk a honlapján - www.nogradvolan.hu - biztosít aktuális információkat. Tájékozódhat a salgótarjáni helyi (32/440-167) és helyközi autóbusz-állomásokon (32/411-240, 32/520-149) is személyesen és a megadott telefonszámokon.

A terelőútvonalat igénybevevő járatok várhatóan a menetrendtől eltérő menetidővel tudnak közlekedni. Az ebből származó kellemetlenségekért előre is szíves elnézésüket és megértésüket kérjük minden munkatársunk nevében.


Forrás:Nógrád Volán/HÍR PORT24

 

 

2013-10-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite