2019. május 19., - Ivó, Milán
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMolnár Melina a salgótarjáni lány bejutott a Mentorházba

Molnár Melina a salgótarjáni lány bejutott a Mentorházba


A salgótarjáni Molnár Melina bejutott az X-Faktor Mentorházába, ezzel már csak egy lépésre van az élő showtól. Molnár Melinát a Nógrád megyei közönség a Nógrád Csillagai tehetségkutató versenyből ismerte meg, amely versenyben tűnt fel Oláh Gergő is, aki tavaly megnyerte az X-Faktort.

Molnár Melina3


Molnár Melina a 21 éves salgótarjáni lány eddig könnyedén vette az akadályokat Magyarország legnépszerűbb tehetségkutató műsorában az X-Faktorban és ezzel beénekelte magát a legjobb 24-be. Így jövő hétvégén eldől, hogy a salgótarjáni lány bekerül-e az X-Faktor élő showjába és ezzel esélyt kap arra, hogy megnyerje a tehetségkutatót vagy sem. Nézze itt meg Molnár Melina produkcióját!

A Tábort követően most hétvégén kiderült, kik juthatnak tovább az X-Faktor következő fordulójába, azaz a Mentorok Házába. A tehetségek több fordulón keresztül mérettették meg magukat a Táborban, hogy eljussanak az élő show-k előtti utolsó lépcsőfokig.

Hatalmas, önfeledt bulival vette kezdetét a Tábor annak a százötven énekesnek, aki továbbjutott az X-Faktor Táborába. Azonban míg ők kieresztették a fáradt gőzt a mentorok visszanézték a válogatón nyújtott teljesítményüket. Így már a Tábor első napján volt, akinek távoznia kellett, hiszen teljesítményével nem győzte meg a mentorokat arról, hogy valóban a Táborban van a helye. Így már csak százan folytathatták a megmérettetést.

Molnár Melina2

Ezt követően a továbbjutó szólistáknak és zenekaroknak újra színpadra kellett lépnie, hogy produkciójukkal ismét bizonyítsák a mentoroknak: megvan bennük az a bizonyos X-faktor.

A szólisták először trióban bizonyítottak, míg a zenekaroknak egy adott dal feldolgozásával kellett színpadra lépniük. A produkciókat követően még tovább szűkült a Tábor mezőnye, így már csak hatvanan folytathatták a Mentorok Háza előtti utolsó megmérettetést.

A mentorok a Tábor utolsó meghallgatása után végül meghozták a döntésüket és megnevezték azokat, akik immár a Mentorok Házában folytathatják. Idén azonban nem huszonnégy, hanem huszonöt produkció bizonyíthat a következő rostán. Hiszen Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Geszti Péter és Szikora Róbert olyan erősnek ítélte meg a fiúk mezőnyét, hogy ezúttal nem hat, hanem hét énekest juttattak tovább ebbe a kategóriába.

A négy mentor közül Tóth Gabi kapta ezt a kategóriát, vezényletével tovább küzdhet a Mentorok Házában Csordás Ákos, Horváth Dávid, Karapándzsity Kristóf, Nagy Richárd, Ráduly Botond, Szabó Ádám és Tóth Marcell.

A lányok mentora idén Alföldi Róbert lesz. Batánovics Lili, Eckert Anikó, Molnár Melina, Nagy Nóra, Olajos Eszter, Péterffy Lili már a Mentorok Házában bizonyíthat.

A huszonöt év felettiek kategóriájában Bátky Zoltán, Bozsek Márk, Danics Dóra, Komondi Júlia, Krasznai Tünde és Nagyváradi Nelli már a Mentorok Házában mutathatja meg Geszti Péternek, hogy mire képes még.

A csapatoknál igazán színes formációk jutottak tovább a következő megmérettetésig. A ByTheWay, a Fat Phoenix, az MDC, a Speak Up!, a Sunset Strip és a Wild Rhythm Smokers is a Mentorok Házába jutott, ahol a csapatok Szikora Róbertnek adhatnak számot tudásukról.

Jövő héten szombaton és vasárnap a Mentorok Házával folytatódik az X-Faktor, amely után az RTL II-n a kulisszák mögé is bepillanthatnak a nézők az After X-ben

 

Forrás: RTL Klub/HÍR PORT24
Fotó: RTL Klub

2013-09-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite