2019. március 25., hétfő - Gábor
Keresés a tartalomban
ItthonMorvai: Gyurcsány miatt vissza kellene állítani a halálbüntetést

Morvai: Gyurcsány miatt vissza kellene állítani a halálbüntetést


Morvai KrisztinaA Jobbik EP-képviselője szerint az nem lehet, hogy a meghirdetett elszámoltatás ellenére az elmúlt nyolc évért egyedül Budaházy György legyen a felelős.


Az embereknek nagyon elegük van abból, hogy a választási kampányban elszámoltatásról volt szó, és az elmúlt nyolc év bűneiért egyedül Budaházy Györgyöt teszik felelőssé - jelentette ki Morvai Krisztina a köztévé reggeli műsorában.
Hangsúlyozta: ha Budaházy három éve van rács mögött, akkor mennyit érdemel Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, véleménye szerint ilyen alapon vissza kellene állítani a halálbüntetést.


A Jobbik által delegált EP-képviselő szerint előre hozott büntetésnek tekinthető az előzetes letartóztatás, amire egy háromgyerekes családapa esetében, mint Budaházy, nincs szükség.
Morvai szerint rejtély, Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter miért nem beszél uniós fórumokon a 2002 és 2010 közötti emberi jogsértésekről, noha erre kifejezetten megkérte.


A Jobbik EP-képviselője beszélt arról is: egyelőre nem javasolja, hogy kilépjünk az Európai Unióból, de ha a médiatörvény miatt marad ez a gyalázkodás, ha jogsértési eljárást indítanak Magyarországgal szemben, akkor ezt a lépést komolyan meg kell ezt fontolni. Úgy véli, hogy más országok is követnénk a példánkat. Szerinte a kisemberek nálunk és más országokban is torkig vannak az Európai Unióval.


Forrás: MTI/HÍR PORT24

2011-01-31

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite