2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMotoros ütközött autóval Nógrád megyében

Motoros ütközött autóval Nógrád megyében

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléses és egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

rendbt


Nemti belterületén 2017. június 3-án a délelőtti órákban történt közúti közlekedési baleset. A jelenlegi adatok alapján egy, a Kossuth úton Kisterenye felé haladó személygépkocsi nekiütközött egy előtte haladó személygépjárműnek. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.


A délutáni órákban Balassagyarmat belterületén történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset. A Kossuth úton egy motorkerékpárral közlekedő férfi és nő utasa ütközött össze egy személygépjárművel. A baleset következtében a motorkerékpár utasa sérült meg.


Salgótarján és Karancsalja közötti útszakaszon 2017. június 3-án 23 óra körül történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset. A jelenlegi adatok alapján egy Karancsalja felé közlekedő személygépjármű egy balra ívelő útkanyarulatban - ezideáig tisztázatlan körülmények között - lehajtott az úttestről és az út menti árokba hajtott. A baleset következtében a gépjármű vezetője megsérült.


Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy körültekintően, a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek, és ügyeljenek a sebesség helyes megválasztására!

 

Forrás: POLICE

 

2017-06-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite