2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMozgalmas napjuk volt a Nógrád megyei rendőröknek

Hírek Nógrád megyéből


Az elmúlt 24 óra eseményei.

rendbt

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Z. László 63 éves salgótarjáni lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. szeptember 20-án 14 óra körüli időben, Salgótarján belvárosában korábbi konfliktus miatt egy nővel kiabált, majd egy alkalommal, ököllel mellkason ütötte. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya L. Zsolt 48 éves szécsényi lakos ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 48 éves férfi 2014. szeptember 20-án 21 óra körüli időben, a szomszédjában lakó férfi háza elé ment, majd őt előzetes szóváltás nélkül bántalmazta, a sértett nyakát megfogta, és több alkalommal megütötte. A rendőrök L. Zsoltot elfogták, előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A salgótarjáni járőrök 2014. szeptember 20-án az éjszakai órákban Salgótarján belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az egyenruhások a nyilvántartás adatai alapján megállapították, hogy a járművet vezető, J. Tibor 27 éves sziráki lakost a Pásztói Rendőrkapitányság szabálysértési hatósága a vezetéstől 2014. november 13-ig eltiltotta. A rendőrök a férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, és vele szemben járművezetés eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt - őrizetbe vétele mellett - kezdeményezték a gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. szeptember 20-án 10 óra 20 perckor érkezett a bejelentés, miszerint az egyházasgergei temető melletti fás területről ismeretlen személyek fát vágnak ki. A járőrök a helyszínen tetten érték M. L. Sándor és B. József 50 éves egyházasgergei lakosokat, akik azt megelőzően az erdőből láncfűrésszel és kézi fűrésszel egy köbméter akácfát vágtak ki. A fa kitermeléséhez szükséges vágási engedéllyel a két férfi nem rendelkezett. Az egyenruhások a fát és az eltulajdonításhoz használt lánc- és kézifűrészt lefoglalták a két férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, és velük szemben a tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt - őrizetbe vételük mellett - kezdeményezték a bírósági eljárás lefolytatását.

Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

2014-09-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite