2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMozigép alkatrészeit akarták ellopni Nógrád megyében - Videó

Mozigép alkatrészeit akarták ellopni Nógrád megyében - Videó

 

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályára 2016. április 12-én 9 óra 10 perckor érkezett a bejelentés telefonon, miszerint a karancssági, volt kultúrházba ismeretlen személyek betörtek.

mozialakatresztakartaklopni


A nyomozók a forrónyomos intézkedések eredményeként három órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Richárd 23 éves és Cs. Tamás 21 éves karancssági lakosokat. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a két férfi 2016. április 11-én 12 óra 50 perc és 2016. április 12-én 6 óra 20 perc közötti időben az önkormányzat tulajdonában lévő volt művelődési ház mozigéptermének ajtajáról a lakatot levágta és az ott található mozigépet megrongálta, majd abból különféle réz- és alumínium alkatrészeket kísérelt meg eltulajdonítani.
A nyomozás további adatai alapján a 23 éves férfi és társa 2016. március 19-ét megelőző időben egy karancssági - ideiglenesen lakatlan - családi ház kertkapuját a sarokvasról leemelte, a nyári konyha ajtaját befeszítette. A helyiséget a két férfi átkutatta, majd onnan kerti szerszámot tulajdonítottak el.


A nyomozók a 23 éves és 21 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, majd egy rendbeli lopás bűntett és egy rendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A hatóság mindkét férfit őrizetbe vette.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2016-04-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite