2019. augusztus 24., szombat - Bertalan
Keresés a tartalomban
ItthonMSZP: a Fidesz cserélje narancsról polipra a pártlogóját!

MSZP: a Fidesz cserélje narancsról polipra a pártlogóját!


Az MSZP szerint valószínű, hogy a Fidesz bizonyos cégek, gazdasági körök, oligarchák érdekében tevékenykedik, ezért az ellenzéki párt azt javasolja, a jelenlegi logót, a narancsot cseréljék polipra, mert az utóbbi ma már jobban jellemzi a nagyobbik kormánypártot.

Török Zsolt01


Török Zsolt, az MSZP szóvivője szombaton Orbán Viktor miniszterelnök parlamenti dolgozószobája előtt tartott sajtótájékoztatót, majd ezt követően telefonon nyilatkozott az MTI-nek. A szocialisták szóvivője szerint a kormány valószínűleg nem saját maga irányítja bizonyos lépéseit, hanem gazdasági érdekkörök "polipok veszik kezelésbe", és irányítják a miniszterelnök és kormányának a tevékenységét, miközben a lakosság jelentős része elszegényedik, és egyre rosszabb körülmények között él.


Véleménye szerint erre enged következtetni Ángyán József volt vidékfejlesztési államtitkárnak az a kijelentése, miszerint oligarchák vették a kezükbe a vidékfejlesztés programját, és próbálnak ráhatással lenni arra, hogyan költsék el a területre jutó forrásokat. Török Zsolt emlékeztetett arra is, hogy Lázár János frakcióvezető a napokban egy interjúban arról beszélt, ma már gazdasági érdekcsoportok irányítják politikai érdekcsoportok munkáját. Ennek összefüggésben utalt arra, hogy Lázár János a dohánytörvény egyik verzióját véletlenül az egyik érdekelt cég internetes címéről juttatta el Brüsszelbe.


A szóvivő felidézte Mesterházy Attila MSZP pártelnök évértékelő és március 15-ei beszédét, amelyben arról is szólt, hogy a "Simicska Zrt. és a Nyerges Kft. jelentős befolyással bír már Magyarországon". Török Zsolt beszámolt arról, hogy polipos hasonlata demonstrálására a sajtótájékoztatón egy héliummal töltött polipot engedett fel a magasba; a lufi aljára pedig egy "fizess Fidesz!"- logót akasztottak.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2012-03-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite