2019. április 21., - Konrád
Keresés a tartalomban
ItthonMSZP: a megszorításokra és a luxusvillákra kérik a voksokat a fideszesek

MSZP: a megszorításokra és a luxusvillákra kérik a voksokat a fideszesek


Az MSZP szerint aki a vasárnapi önkormányzati választáson a Fideszre szavaz, az a megszorításokra szavaz, valamint arra, hogy egyre több fideszesnek legyen luxusvillája.

Bangóné Borbély Ildikó


Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón azt mondta, vasárnap a magyar emberek eldönthetik, hány fideszesnek legyen még luxusvillája. Szerinte ugyanis a kormánypárti polgármester- és képviselőjelöltek azért kérik az emberek szavazatait, hogy nekik is pozíció jusson és így meggazdagodhassanak.


Az ellenzéki politikus azt mondta, hogy Rogán Antalnak, a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjének vagyona szinte hetente nő, többször is módosítani kellett vagyonnyilatkozatát, mert "hol egy teremgarázst, hol egy tetőteraszt fedezett fel", miután hazament. Hozzátette: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a mai napig nem tudta megmondani, miből vette 167 millió forintos, Dunakeszin fekvő luxusházát, míg Kósa Lajosnak, a Fidesz ügyvezető alelnökének debreceni, 300 négyzetméteres luxusvilláján kívül Budapesten is van egy közel százmillió forintos luxuslakása.


Mint mondta, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is "hazudott vagyonnyilatkozatában", neki a balatoni nyaralójával voltak problémák. Bangóné Borbély Ildikó hivatkozott arra, hogy eközben 170 ezer olyan magyar gyerek van, akinek még vécé sincs az otthonában, és 140 ezer olyan gyerek van, akinek a lakásában nincs fürdőszoba.


Bangóné Borbély Ildikó szerint a Fidesz-kormány 1700 milliárd forintos megszorítást is tervez, a párt jelöltjei azért akarnak győzni vasárnap, hogy még több pénzt vegyenek el az emberektől. Megadóztathatják a nyugdíjakat, fizetőssé tehetik az egészségügyet, tömeges elbocsátások lehetnek az állami és önkormányzati hivatalokban - értékelte.

 

Forrás: MTI/NÓGRÁD24

 

2014-10-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite