2020. május 26., kedd - Fülöp
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMSZP: békétlenséget okoz a társadalmi igazságtalanság

MSZP: békétlenséget okoz a társadalmi igazságtalanság


Fontos a munka, a bér, a tisztességes megélhetés, mert a társadalmi igazságtalanság társadalmi békétlenséget okoz - mondta Komjáthi Imre, az MSZP országos elnökségének tagja szerdán Salgótarjánban.

Komjáthi Imre


A szocialista politikus a hétvégi időközi polgármester-választáson induló Fekete Zsolt támogatására tartott sajtótájékoztatón kifejtette: kenyeret kell adni azoknak, akik éheznek és tisztességes fizetést azoknak, akik ezt az országot szolgálják.


"Magyarországon ma mindenre van pénz, csak azokra az emberekre nem jut, akik az országot működtetik. Ma arra van pénz, amire Orbán Viktor akarja" - fogalmazott, majd a választók figyelmébe ajánlotta Fekete Zsoltot, az MSZP-DK-Tarjáni Városlakó Egyesület polgármesterjelöltjét és "az ő fiatal csapatát".


Vajnai Attila, az Európai Baloldal - Munkáspárt 2006 elnöke, a jelöltet támogató szervezet nevében arra biztatta a választókat, hogy vasárnap menjenek el voksolni. "Sokakat csaptak be az elmúlt 26 évben, kevesebb lett a fizetés, a nyugdíj, az unokáknak pedig külföldön kell keresniük a boldogulást" - fogalmazott, azt kérve a salgótarjániaktól, hogy "ne hagyják magukat megfélemlíteni".


Ha vasárnap elmennek választani, van esély megváltoztatni ezt az országot, ha otthon maradnak, akkor folytatódik a jelenlegi politika - mondta.


Salgótarjánban vasárnap azért tartanak időközi polgármester-választást, mert Dóra Ottó, a megyei jogú város 2014-ben megválasztott MSZP-s polgármestere elhunyt.

 

Forrás: MTI/NÓGRÁD24

 

2016-02-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite